RólunkSziasztok! Szeretnénk pár szóban bemutatkozni nektek:


Petra vagyok, de a blogon Indie néven fogok alkotni. :) Amióta az eszemet tudom mindig is könyvek vettek körül. Az olvasás számomra, hobbi, szórakozás, és kikapcsolódás is egyben. Romantikusan álmodozó vagyok, így nem is kérdéses, hogy a nagy kedvenceim a romantikus könyvek, ezen belül a történelmi romantikusok. Jöhet még a fantasy, new adult, young adult, disztópia, és dráma is. De nem vagyok válogatós, szeretek minél több műfajjal megismerkedni, és bővíteni a repertoáromat. Ha kiválasztok egy könyvet, szeretek előtte értékeléseket olvasni, és blog-okon körbe nézni, sokat nyom a latba nálam, hogy milyen véleményeket olvasok róluk. Régóta szeretem volna kipróbálni milyen is blog-ot írni. Kezdő vagyok az értékelésírásban, de annál nagyobb lelkesedéssel álltam neki. Legjobban a képes beszámolókat szeretem, nagy izgalommal válogatom, és keresem a történethez illőket. Remélem, sikerül minél több emberrel megosztanom a könyvek iránti rajongásom :
D

Eszter vagyok, a blogon Perpetua néven fogtok ismerni :) Eredetileg vidéki lány vagyok, de tanulmányaim és most már a munkám is a fővároshoz kötnek. Míg otthon a tánc volt a szenvedélyem (akrobatikus rock and roll 13 évig) a pesti levegőváltozás hozta elő bennem a könyvek iránti rajongást. Első „szerelmem” J.R. Ward sorozata volt, és a paranormál-romantikus műfaj azóta is különleges helyet foglal el a szívemben. De ezen kívül is jöhet minden más izgalmas, eseménydús, főleg fantasy regény, de a romantika nem hiányozhat belőle, hisz a nélkül nem is könyv egy könyv. :D
A moly felfedezése után egyre lelkesebben kezdtem értékeléseket is írni. Ha olvasnivalót keresek, számomra nagyon mérvadó mások véleménye. Egy-egy igazán dicsérő összefoglaló után, látatlanban is bele tudok szeretni egy könyvbe. Ugyanezért szeretem saját élményeimet is megosztani másokkal, örömmel tölt el, ha az én soraim győznek meg másokat, hogy egy könyvre ők is nagyon kíváncsiak. Kis buzdítás után, ezért döntöttem a blog írás mellett is, mert így még jobban tudom szélesíteni azok körét, akikkel meg tudom osztani könyvélményeimet.

Hogy is alakult meg a „Könyvjelző”?

Mind a ketten felvetettük már magunkban az ötletet, de valahogy egyedül még se mertük belefogni egy blog írásába. A molyon ismerkedtünk meg, és egyre többet olvastunk közösen. Akkor egyszer csak jött az ötlet, nem fogunk e bele együtt egy könyves blog írásába. Ketten már neki mertünk állni ennek a felelősségteljes feladatnak. Saját véleményünket, érzéseinket, benyomásainkat olvashatjátok írásainkban, értékeléseinkben. Szeretnénk majd minél több érdekességgel, játékkal, szavazással feldobni a blogunkat, és szórakoztatni benneteket :)


Képek forrásmegjelölése: 
Mivel elég sok képet használunk a blogon, véletlenül se legyen ebből valami baj. Szeretnénk megjelölni forrásként mely kereső oldalakon szoktunk böngészni.
A montázsokat az összeválogatott képekből mi készítettük :)

www.pinterest.com
www.tumblr.com

www.weheartit.com
www.google.hu
www.moly.hu