Külföldi megjelenések

Külföldön is rengeteg megjelenés van, amit érdemes várni. Jó nyomon követni, ha más nem azért, hogy tudjuk itthon milyen könyvekért szurkoljunk. Ezért ezeket is elkezdtük nektek vezetni. Ez a lista se teljes, hanem az általunk ismertebb írók könyveit igyekszünk nyomon követni, és a fülszövegeket is lefordítjuk nektek.

MÁJUS

Író: Jay Kristoff
Cím: LIFEL1K3
Sorozat: Lifelike 1.
Műfaj: ifjúsági sci-fi
Várható megjelenés: 2018.05.29.
Fülszöveg: 
Egy radioaktív légkörben halálos titkok rejtőznek a törmelék alatt.
Eve nem keres titkokat – túl elfoglalt hozzá. A robotgladiátor, aminek építésével hat hónapot töltött, füstölgő roncs lett, és az egyetlen dolog, ami távol tarthatta volna Nagyapját a sírtól, a versenyért járó jutalom. De rájön, hogy képes irányítani az áramot az elméjével, és emiatt a Testvériség már a koporsóját készíti. Ha volt is ennél rosszabb napja, nem emlékszik Eve rá.
De amikor Eve felfedez egy android fiút, Ezekielt a romhalmazban, amit otthonának nevez, a teljes világa összeomlik. Legjobb barátjával, Lemon Fresh-sel és Cricket-tel útra kelnek a sivatagban, hogy megmentsék, amit Eve a legjobban szeret és kiderítse múltja sötét titkán.
Még ha jobb lenne, ha ez a titok nem derülne ki.

Író: Jamie McGuire
Cím: All the Little Lights
Műfaj: new adult
Várható megjelenés: 2018.05.29.
Fülszöveg: 
Az első alkalommal, amikor Elliott Youngblood látja Catherine Calhoun-t, még csak egy srác fényképezőgéppel, és még nem látott ennél szomorúbb és szebb dolgot. Mindketten kirekesztettek, mégis hamar barátságot kötnek. Amikor Catherine-nek a legnagyobb szüksége lenne rá, Elliott-nak el kell hagynia várost.
Elliott végre visszatér, de ő és Catherina most már más emberek. Ő a gimi sztár atlétája és ő azzal töltötte a szabad idejét, hogy anyukája rejtélyes bisztrójában dolgozzon. Catherina nem bocsátotta meg Elliott-nak, hogy elhagyta, de elhatározza, hogy visszaszerzi a barátságokat… és a szívét.
Csak amikor Catherine végre meg tud bízni benne, ő válik a helyi tragédia legnagyobb gyanúsítottjává. A város növekvő gyanúja ellenére, Catherine ragaszkodik Elliott iránti szerelméhez. De egy pusztító titok, amit Catherine eltemetett elpusztíthatja a boldogságot.

Író: Christina Feehan
Cím: Shadow Keeper
Sorozat: Shadow 3.
Műfaj: paranormális romantikus
Várható megjelenés: 2018.05.29.
Fülszöveg: 
A paparazzik nem tudnak betelni a hírhedt rosszfiúval Giovanni Ferraro-vel. De számukra ismeretlen – és az ágyában lévő nők számára – hogy csak szerepet játszik. A figyelem távol tartja a családi vállalkozástól. És ha nem tud a sötétben vadászni, máshol keres zsákmányt…
Sasha Provis egy wyoming-i ranchon nőtt fel és tudja, hogyan védje meg magát a ragadozóktól. De a nightclubban ahol dolgozik,tisztességes játékos – míg nem lép közbe az egyik tulajdonos, hogy megvédje. Giovanni gyönyörű. Veszélyes. És minden érintésétől elakad a szava.
Az ördöggel a sarkában végül megtalálta a kihívást…

Író: Tarryn Fisher & Willow Aster
Cím: Folsom
Sorozat: End of Men 1.
Kiadás éve: 2018. 05.29.
Fülszöveg:
A nemzet, amit ismerünk, már a múlté.
A hímneműek a kihalás szélén vannak, egy End Men nevű közösség alakul, hogy megmentsék a világot. Folsom Donahue egyike a tizenkét embernek, akiknek az a célja, hogy újraépítsék a régiókat. A végtelen napok, ahol idegenekkel szexelt, olyan ürességet hagynak benne, amit se nők, se pénz, se bármilyen státusz nem tud betölteni.
Egészen Gwen-ig.
Gwen azóta akar gyereket, mióta az eszét tudja, de amikor végre esélyt kap rá, felfedez egy régóta rejtegetett igazságot. Az igazságtalanság, amit látott motiválja, hogy mentse meg azokat a férfiakat, akikről senki se hiszi, hogy megmentésre szorulnának.
Egy tiltott szerelem, ami a kétségbeesés idején virágzik, forradalmat szít.
Folsom és Gwen, őrlődik egymás iránti szerelmük és a kötelességük között, mégis dönteniük kell. De ez tönkreteheti őket. 

Író: Kristen Proby 
Cím: Stay with Me 
Sorozat: With Me in Seattle 9. 
Műfaj: kortárs romantikus 
Várható megjelenés: 2018.05.29. 
Fülszöveg: 
Amelia Montgomery maga mögött hagyta múltját. Karrierje a szépség és divat iparban és szerető családja már csak egy kép a visszapillantó tükörben. 
Vagy mégsem? 
Amikor nyilvánosan dobták, unokatestvére, Jules, új életet kínált neki Puget Sound-ban. A múltja utoléri, de reméli a jövője Seattle-ben van. 
Wyatt Crawford nem tud kiigazodni a rejtélyes szépségen a szomszédban. Építészként, jó abban, hogy a dolgok mögé lásson – de alig hagyja el a házadót. 
Míg egy nap a segítségére szorul. 
Amikor bekopog az ajtón, hogyan tudna ellenállni? Hamar többé válnak egyszerű szomszédoknál. De amikor végre kiderül az igazság, túl soknak bizonyulnak a szekrényben lévő csontvázak? 

Író: Nora Roberts 
Cím: Shelter in Place 
Műfaj: kortárs romantikus 
Várható megjelenés: 2018.05.29. 
Fülszöveg:
Néha, nincs biztonságos hely, ahol el lehetne rejtőzni. 
Tipikus este volt Portland egyik bevásárlóközpontjában. Három tini a film kezdésére várt. A srác a napszemüveget áruló lánnyal flörtölt. Anyukák vásárolgattak a gyerekeikkel és a videójátékbolt tulaja az ügyfeleivel foglalkozott. Majd lövések dördültek. 
A káosz és a vérontás mindössze nyolc percig tartott, mielőtt elfogták a gyilkost. De azoknak, akik átélték, a hatás örökké megmarad. Az ezt követő években egyikük a bűnüldözésnek szentelte az életét. Egy másik elzárta magát a külvilágtól, hogy próbálja kirekeszteni az öltözőben történtek emlékét – végül megtalálta a módját, hogy érzéseit a művészeten keresztül adja ki magából. 
De valaki nem volt elégedett a DownEast Mall sokkoló halálesetével. És ahogy a túlélők lassan gyógyulnak, menedéket találnak és újraépítik az életüket, rá fognak jönni, hogy egy másik összeesküvő várakozik – és most lehet, senki se lesz biztonságban.

Író: Katy Evans
Cím: Mogul
Műfaj: romantikus
Várható megjelenés: 2018.05.31.
Fülszöveg: 
Ő a legszebb titkom.
A szexi öltöny, ami egy forró éjszakát biztosított.
Nem tudtam semmit róla, még a nevét se.
Csak hogy osztoztunk a taxi-n és a hotelben lakott, ahol dolgoztam.
A 301-es szobában találkoztunk. Ahol nem csak a testemnek, de a lelkemnek is parancsolt.
Másnapra elment és csak az emlékét hagyta hátra.
Még mindig érzem a csókját és az érintését.
Hónapokig kerestem. Álmodoztam róla. Vajon megtalálom e valaha?
Míg egy nap szembetalálkoztunk csillogó fekete szemével újra.
Azt mondja maradjunk formálisak, és a szívem tudja, hogy egy munkamániás drága öltönyös pasi van a terítéken.
Mert van egy titka.
Az öltönyömnek neve is van.
Ian Fors.
És ez a mi történetünk.

JÚNIUS


Író: Alessandra Torre
Cím: Even Money 
Sorozat: All in Duet 1.
Műfaj: romantikus 
Várható megjelenés: 2018.06.04. 
Fülszöveg: 
Néha csak egy perc. Két szempár összekapcsolódása a termen keresztül, gyorsuló szívverés, és minden megváltozik. 
Koktélokat felszolgáló pincérnő voltam, aki szeretett bulizni és élvezte a szexet. Fél Vegas az övé volt, a jó hírének köszönhetően. 
El kellett volna fordulnom. Ehelyett közelebb léptem. 
Majd, kezdődtek a hazugságok. 
Pletykák terjedtek. 
Követni kezdtek. 
És valaki meghalt. 
De egyik se akadályozott meg abban, hogy beleszeressek. 

Író: Rachel Van Dyken 
Cím: Dirty Exes 
Sorozat: Liars, Inc. 1. 
Műfaj: kortárs romantikus 
Várható megjelenés: 2018.06.05. 
Fülszöveg: 
Blaire sose tette túl magát az ex-NFL csillagon, Jessie Beckett-en, akinek olyan forró a csókja, hogy az egész keleti parton lángba borítaná. Amikor Blaire-t választotta a munkára, összetört a szíve. Miért menne hozzá, csak, hogy egy év múlva elváljanak? 
Most Blaire a Dirty Exes egyik fele, egy cégé, akik elkötelezetten igyekeznek megalázni a csaló bunkókat. Csak hogy a legújabb célpont Jessie Beckett maga. 
Jessie becserkészése nem lesz olyan egyszerű, főleg amikor megvillantja ellenállhatatlan mosolyát. Tovább bonyolítja a dolgokat Colin, Jessie legjobb barátja. Gyönyörű, ravasz, és hajlandó segíteni Blaire-nek – de megkéri az árát. 
Most két férfi közé került – az egyik a helyes a másik a rossz választás – Blaire-nek döntenie kell, mennyit hajlandó kockáztatni… és kiért. 

Író: Tara Sivec 
Cím: In Bed with the Beasr 
Sorozat: Naughty Princess Club 2. 
Műfaj: kortárs romantikus 
Várható megjelenés: 2018.06.05. 
Fülszöveg: 
Egy mese a régi időkről: szüksége van egy helyre, ahol maradhat, neki titkai vannak és egy plusz szabálya… lehet szerelemnek is helye itt? 
Túlságosan aggodalmaskodó apja pincéjében lakva, a félénk Belle könyveken keresztül élt. A Naughty Princess Club tagjának lenni élete első kalandja, és kétségbeesetten szüksége van pénzre is, hogy megmentse kedvenc helyét, a helyi könyvtárat. 
De amikor az új barátai és új vállalkozása miatt, kirúgják apja házából, Belle-t a szörnyű Vincent „Beast” Adams menti meg, aki vendégül látja, amíg talpra nem áll. Hozzáállása és túl sok szabálya ellenére mégis a karjaiban találja magát, és olyan gyengéd oldalát látja meg, amit korábban nem ismert. 
Mégis van egy szoba, amit Beast zárva tart és Bella ki akarja deríteni, mit rejteget… egy könyvmoly képes megszelídíteni a szörnyet vagy kapcsolatuk mindig csak lehetőség marad? 

Író: Jennifer Probst 
Cím: The Start of Something Good 
Sorozat: Stay 1. 
Műfaj: kortárs romantikus 
Várható megjelenés: 2018.06.05. 
Fülszöveg: 
Amikor Ethan Bishop visszatér Hudson Valley-be, teste és lelke már kicst megkopott. Egykori ejtőernyősként a különleges erőknél, kivette a részét a konfliktusokból, és kívül belül sebesülten tért vissza. Nővérei B&B farmján, biztonságban tarthatja fájdalmát. De a csendes időtöltés nehezebbé válik, amikor egy tüzes nő robban az életébe… 
Ez csak üzlet – nem élvezet – ami Mia Thrush PR ügynököt a farmra vonzza. A forrófejű Mia azonnal összeütközik Ethan-nel. Mindene vonzza – szálkás izmai és kéklő szeme, sőt még édes illata is. 
De ahogy a nyár halad a hőmérséklet is egyre nő, Ethan és Mia felfedezik, mennyi közös van bennük: őrzött történeteik, ellenőrizhetetlen vágy, és a jövő irányi szenvedélyük, ami meggyógyíthat két összetört szívet. De vajon a múltjuk mellett lehet esélyük egy új jövőre? 

Író: Tiffany Reisz 
Cím: The Chateau 
Sorozat: The Original Sinners 9. 
Műfaj: felnőtt erotikus 
Várható megjelenés: 2018.06.05. 
Fülszöveg: 
A huszonnégy éves Kingsley Boissonneault mindent megtett a francia hírszerzésnek – kémkedett, hazudott és parancsra gyilkolt. De legutóbbi megbízása meglehetősen szokatlan. Parancsnokának unokaöccsének nyoma veszett egy szex gyülekezetben, és Kingsley feladata hogy biztonságban kihozza őt. 
A szekta szent könyve a „Az O története”, a hírhedt francia extrém sado-mazó regény. Kastélyuk egy olyan látszatüveg mögött rejlő világ, ahol a nők uralkodnak és a férfiak a készséges szolgák. Vagy legalábbis tényleg hajlandóak? Kingsley küldetése ezt kideríteni. 
A kastélyba való bejutáshoz Kingsley a titokzatos Madame próbáin esik át, aki bölcs erős és gyönyörű. Azt ajánlja fel Kingsley-nek, amire mindig is vágyott. De mi az ára? Fel kell adnia az egyetlen személyt, akit mindig is szeretett. 

Író: Tillie Cole 
Cím: A Wish for Us 
Műfaj: new adult 
Várható megjelenés: 2018.06.11. 
Fülszöveg: 
A tizenkilenc éves Cromwell Dean az elekro dance műfaj feltörekvő csillaga. Emberek ezrei csodálják. De senki se ismeri. Senki se látja szíve színeit. 
Egy lila ruhás lányig. Ő átlát a falakon, amit a sötétség köré emelt. 
Amikor Cromwell maga mögött hagyja Anglia szürke egét, hogy Dél-Carolinában tanlujon zenélni, az utolsó dolog, amire számított, hogy újralátja. És arra se, hogy még mindig a gondolatai között van, mint egy dallam, amitől nem lehet szabadulni. 
Bonnie Farraday a zenének él. Minden megjegyzést a szívébe enged, és nem érti, hogy egy Cromwell-hez hasonlóan tehetséges ember, hogy nem teszi ugyanezt. Rejtegeti a múltját, és ezt tudja. Próbál tőle távol maradni, de valami mindig visszahúzza. 
Bonnie a színpaletta Cromwell sötétségében. Ő az ütem, ami miatt a szíve kihagy egyet. 
De amikor árnyak borulnak Bonnie-ra, Cromwell-nek kell lennie a fénynek, csak nem tudja hogyan. Segítenie kell megtalálni megtört szíve elveszett dalát. Erősnek kell megtartania az egyetlen szimfóniával, amit csak ő tud megalkotni. 
A remény zenéje. 
A szerelemé. 
Kettőjüké. 

Író: Mia Sheridan 
Cím: More Than Worlds 
Műfaj: kortárs romantikus 
Várható megjelenés: 2018.06.12. 
Fülszöveg: 
Abban a pillanat, amikor találkozott Callen Hayes-szel, a tizenegy éves Jessica Creswell egyből tudta, hogy ő egy megtört herceg. Egymás menedékévé váltak, egy biztonságos és varázslatos hely, távol az élet gondjaitól. Míg egy nap Callen megcsókolta a lányt – Jessica első, álomszerű csókja – majd egyetlen szó nélkül eltűnik az életéből. 
Évekkel később, mindenki tudja kicsoda Callen Hayes. Híres zeneszerződ. De amit senki se tud, hogy Callen zenéje most mélyen el van zárva, csapdában ragadt saját démonjai markában. Csak amikor visszavonul Franciaországba, hogy az itallal találjon kiutat a sötétségből, találkozik az egyetlen emberrel, aki visszahozhatná a zenéjét. Jessica-val. Az ú Jessie-jével. És még mindig friss, édes ártatlan illata van… még akkor is, ha lángra lobbantja a vérét. 
De többé már nem tartoznak egymás világába. Túl sok a hiba. Túl sok a titok. És túl sok a hazugság. Csupán az ösztönös vágyakozás – és egy a veszélyes szerelem.


Író: Nalini Singh 
Cím: Ocean Light 
Sorozat: Psy-Changeling Trinity 2. 
Műfaj: paranormális romantikus 
Várható megjelenés: 2018.06.12. 
Fülszöveg: 
A biztonsági szakértő Bowem Knight visszatért a halálból. De időzített bomba ketyeg a fejében: egy beültetett chip, ami blokkolja telepatikus képességeit, ami bármikor elromolhat – magával víve az agyát. Nincs vesztegetni való idő, vissza kell térnie és az Emberi Szövetség segítségét kell kérnie. 
Kaia Luna maga mögött hagyta a tudományt, hogy séf legyen, de nem tudja figyelmen kívül hagyni Bo állapotát. Túl sok veszteséget élt meg, hogy zsákmányul essen egy veszélyesen csábító férfinak, aki már halott ember. És eg pusztító titkot is hordoz, amit Bo el sem tud képzelni. 
De amikor Kaia-t elkapják, Bo mindent megtesz, hogy visszakapja – még ha ezzel magával az ördöggel kell is alkut kötnie… 

Író: Cassandra Clare, Maureen Johnson 
Cím: Every Exquisite Thing 
Sorozat: Ghosts of the Shadow Market 3. 
Műfaj: ifjúsági fantasy 
Várható megjelenés: 2018.06.12. 
Fülszöveg: 
Anna Lightwood, Gabriel és Cecily legidősebb gyereke, őrült, gonosz és veszélyes. De a története egyedi: Zachariás testvér felügyelete alatt rátalálhat a szerelemre. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése