Külföldi megjelenések

Külföldön is rengeteg megjelenés van, amit érdemes várni. Jó nyomon követni, ha más nem azért, hogy tudjuk itthon milyen könyvekért szurkoljunk. Ezért ezeket is elkezdtük nektek vezetni. Ez a lista se teljes, hanem az általunk ismertebb írók könyveit igyekszünk nyomon követni, és a fülszövegeket is lefordítjuk nektek.

FEBRUÁR

Író: Lisa Renee Jones 
Cím: Poison Kisses Part 3
Sorozat: Poison Kisses Part 3
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2018.02.20.
Fülszöveg:
Azok, akik szeretnek, tudnak a leginkább fájdalmat okozni. Akik szeretnek, tudják mit rejtegetsz, mert tudják, mi a megbocsáthatatlan.
Most, hogy tudom Seth mit rejtett el előlem, azt akarom, hogy ez csak hazugság legyen. Nem akarom megöldni őt. Nem akarom elhagyni. Azt szokták mondani, vékony vonal van a szerelem és a gyűlölet között. Ugyanolyan szenvedéllyel szeretem és gyűlölöm azt a férfit. De most, hogy közös ellenségeinkkel találjuk szemben magunkat, és a családom élete veszélyben van, az éjszaka, amikor Seth és én szétváltunk, mindent megváltoztathat. És el kell döntenem, hogy szeretni akarom Seth Cage életem végéig vagy megölöm, mielőtt ő öl meg engem.


Író: Rachel Van Dyken
Cím:
Eulogy
Sorozat: Eagle Elite 9.
Műfaj: new adult
Várható megjelenés: 2018.02.20.
Fülszöveg:
Minden elveszett.
Minden.
Nem ismerek magamra többé a tükörben.
A gondolataim gyűlölettől és dühtől csöpögnek.
Elvesztettem a lelkemet.
Magával vitte a pokol legmélyebb bugyrába és képekkel kísért.
Hatvan életet vehetek el.
Hatvan élet áll a bosszúm útjában.
Hatvan és még egy.
Az enyém.
Amikor az utolsó vércsepp lehullik – az enyém kiömlik.
Egyetlen személy áll az utamba.
Fel se fogja, hogy őt is meg fogom ölni.
Nem birtoklom a szívet.
És ha mégis így lenne – nem hozok újra áldozatot.
Chase Abandonato vagyok.
Árulások örököse.
És mindenkit megölök.
Még ha ezzel fegyvert is fogok magamra.
Életet életért.
Lelket lélekért.
Most lefekszem aludni… Imádkozom az Úrhoz, hogy megtarthassam a lelkemet.


Író: Courtney Milan
Cím:
After the Wedding
Sorozat: The Worth Saga 2.
Műfaj: történelmi romantikus
Várható megjelenés: 2018.02.20.
Fülszöveg:
Adrian Hunter elrejtette személyazonosságát és erős nagybátyja szolgája lett. Szüksége van arra, hogy megszerezze a számára fontos információt, de az események kezdenek kicsúszni az irányítása alól. Kettesben maradt egy nővel, akit titokban ismer. Amikor rájönnek a kompromitáló körülményekre, kénytelen őt feleségül venni. Szerencsére, a nagybátyja képes semmissé tenni azt. Már csak teljesítenie kell Adrian-nek a küldetését… és nem törvényesíteni a házasságot, nem számít mennyire csábító a menyasszony.
Lady Camilla Worth nem várt sokat az élettől – főleg mióta az apját elárulták és családról családra jár. Egy házasság, nem számít mennyire szerencsétlen körülmények között, jelentené számára a stabilitást. Sajnálatos módon a vőlegénye nem ért ezzel egyet. De Camilla a legjobban hozza ki a helyzetből. Elhatározza, tesz azért, hogy a házassága jól múlödjön. Már csak el kell csábítania vonakodó férjét.


Író: E. K. BlairCím: Secret Lucidity
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2018.02.26.
Fülszöveg:
Ennek nem lett volna szabad megtörténnie.
De mégis megtörtént.
Nem ennek kellett volna az életemnek lennie.
De mégis ez az.
Csak egy tipikus lány voltam, hétköznapi élettel. Semmi különös nem volt, még be nem következett a tragédia, és nem jött ő.
Sose tudtam elképzelni, hogy a szívem így is verhet. Keményen, gyorsan, határtalan szépséggel.
Mi az egyetlen gond?
Hogy a határokon kívül volt.
Tiltott.
De ő lett mindenem, és én az övé, ezért mindent kockára tettük. Csak idő kérdése volt, hogy kiderüljön, hogy ez a kockázat elképzelhetetlen következményekkel jár.
A nevem Camellia Hale, az övé David Andrews, és ez a mi szerelmünk története.


Író: Lisa Kleypas
Cím:
Hello Stranger
Sorozat: The Ravenels 4.
Műfaj: történelmi romantikus
Várható megjelenés: 2018.02.27.
Fülszöveg:
Ez nő, aki dacol az idejével
Dr. Garret Gibson, az egyetlen női orvos Angliában, olyan merész és független, mint egy férfi – miért nem élvezheti ezt? Még sose volt hajlandó kalandba keveredni, egészen mostanáig. Ethan Ransom, a Scotland Yard korábbi nyomozója, olyan gáláns, mint amilyen titokzatos, egy írhedt orgyilkos, akinek hűsége igazi rejtély. Egy izgalmas éjszaka erejéig, engednek a hatalmas voncezőnek, mielőtt újra idegenekké válnak.
A férfi, aki minden szabály megszeg
Ravenel-ként apja ballépései miatt, Ethan-t nem nagyon érdekli az udvarias társadalom, mégis elragadónak talája a bátor és gyönyörű Garrett-et. Annak ellenére, hogy megfogadják, hogy ellenálnak egymásnak az a bizonyos éjszaka után, hamarosan ez lesz a legveszélyesebb feladat. Amikor a küldetés meghiúsul, Garrett minden fortélya szükséges, hogy megmentse őt. Ahogy szembenéznek a kormányt fenyegető eseménnyel, Ethan hajlandó kockázatot válallni a legkülönösebb nő szerelméért, akit valaha ismert.Író: Gena ShowalterCím: Everlife
Sorozat: Everlife 3.
Műfaj: disztópia
Várható megjelenés: 2018.02.27.
Fülszöveg:
Tenley „Ten” Lockwood tudja, hogy Everlife sorsa függ képességeitől, hogy egyesítse a birodalmakat és elpusztítja Ravens Herceget. Amikor az árulás vereség felé vezet és Ten az ellenség fogságában találja magát, egy elképzelhetetlen választás lehet az egyetlen esély.


Író: C. C. Hunter
Cím:
This Heart of Mine
Műfaj: ifjúsági romantikus
Várható megjelenés: 2018.02.27.
Fülszöveg:
Egy új szív megmentette az életét – de kiderül mi történt valójában a donorral?
A tizenkét éves Leah MacKenzie szívtelen. A hátizsákjában lévő mesterséges szív tartja életben. Bár, ez csak néhány évet biztosíthat neki. És ritka vércsoportjával, a transzplantáció esélye igen csekély. Úgy élni, hogy haldokolsz, nem a legjobb móka. De amikor egy szív elérhetővé válik, kap egy új esélyt az élettől. Kivéve, hogy Leah rájön, ki volt a donor – egy fiú az iskolájából – és azt mondják, öngyilkos lett. Az átültetés óta arról álmodik, hogy kideríti a nyomok alapján, mi is történt valójában.
Matt nem hajlandó elhinni, hogy ikertestvére öngyilkos lett. Amikor Leah megkeresi őt, rájön, hogy hasonló terveik vannak és valószínűleg ez jelent valamit. Miközben próbálják leleplezni az igazságot, testvére utolsó pillanatairól, Leah és Matt egymásra találnak, és félnek, hogy elveszíthetik ezt. De még az új élet, az új szív se lehet garancia mindenre. Ki tudja, valamikor nehezebb élni, mint meghalni.


Író: Jennifer A. Nielsen
Cím: The Traitor’s Game
Sorozat: The Traitor’s Game 1.
Műfaj: ifjúsági fantasy
Várható megjelenés: 2018.02.27.
Fülszöveg:
Semmi sem az, aminek látszik Antora királyságában. Kestra Dallisor három évet töltött száműzetésben a lávamezőkön, de ez sem akadályozza meg őt, hogy visszatérjen apja politikai életébe. Ő a kegyetlen király jobbkeze, Lord Endrick, amitől Kestra jó alkutárggyá válik. Egy lázadó csoport szintén tisztában van ezzel – és elrabolják őt a hazavezető úton. Azt akarják tőle, hogy megtalálja az elveszett Öreg Pengét, az egyetlen, ami elpusztíthatja a halhatatlan királyt, de Kestra nem az az engedelmes fogoly, akit vártak. Simon, az egyik elrabló, lehet segítségére, és Kestra minden ravaszságát beveti. Az út során mindkettőjüknek el kell döntenie, hogy miért vagy kiért harcolnak.


Író: Larissa Ione
Cím:
Hawkyn
Sorozat: Demonica Underworld 5.
Műfaj: paranormális romantikus
Várható megjelenés: 2018.02.27.
Fülszöveg:
Egy speciális Memitim nevű osztály tagjaként, ami őranyaglokból áll, Hawkyn feladata, hogy egvédje azokat, akinek élete befolyásolja a jövőt. Sikere legendás, ezért amikor egy sorozatgyilkost kap, hogy figyelje, nem látja okát, hogy miért lenne ez a feladat más. De Hawkyn saját jövőjét veszélyezteti azzal, hogy megszegi a szabályokat és megment egy gyönyörű nőt a gyilkos karmai közül, robbanásszerűen elindítva ezzel egy démoni macska-egér játékot, ami testvért fordít testvér ellen és nem fejeződik be addig, míg valaki meg nem hal.
Aurora Mercer egy pszichopata félboszorkány túlélője, aki áldozatait szadista módon kínozta. A gyilkos viszont nem tud továbblépni, míg meg nem öli őt. Most halálra van ítélve, a sorsát egy gyilkoshoz kötik… és egy szexi angyalhoz, akitl felpezsdül a vére…


Író: Tara Sivec
Cím: At the Stroke of Midnight
Sorozat: Naughty Princess Club 1.
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2018.02.27.
Fülszöveg:
Cynthia tökéletes háziasszony volt. A PTA elnökének feleségeként makulátlanul tartja a házat, az élete olyan, mint egy valóra vált álom. A férje volt a herceg a fehér lovon, de most lelépett minden pénzével… és a bébiszitterrel.
Hercegnőnek öltözva a Fairytale Lane Halloween buliján, találkozik kér másik „hercegnővel”, akiknek szintén anyagi gondjai vannak: az régiségkereskedő Ariel-lel és a könyvtáros Isabelle-lel. Amikor a nőket felkérik, hogy viseljét kosztumjeiket a partin, ahol sztiptíztáncosokba botlanak, Cindy, Ariel és Belle ráébred, hogy a karrierváltás lehet a legjobb mód az anyagi gondok megoldására.
De képes Cindy megközelíteni a sztiptízbárt, anélkül, hogy mindent letakarítson? És vajon a kékszemű, anti-herceg lehet Cindy boldog befejezése?

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése