Külföldi megjelenések

Külföldön is rengeteg megjelenés van, amit érdemes várni. Jó nyomon követni, ha más nem azért, hogy tudjuk itthon milyen könyvekért szurkoljunk. Ezért ezeket is elkezdtük nektek vezetni. Ez a lista se teljes, hanem az általunk ismertebb írók könyveit igyekszünk nyomon követni, és a fülszövegeket is lefordítjuk nektek.

NOVEMBER

Író: Charlaine Harris
Cím: The Complete Sokkie Stackhouse Stories
Műfaj: urban fantasy
Várható megjelenés: 2017.11.21.
Fülszöveg:
Most először egy könyvbe kerül az összes Sookie Stackhouse novella. Az új rajongók pótolhatják a hiányosságokat, a régiek feleleveníthetik a közös pillanatokat. Egy helyi tündés gyilkosságának nyomozásától addig, hgy megtudja egyik rokona vámpír, legjobb barátnője lakásának felújításától, közös esküvő Sam-mel a főnökével.
Az alábbi történeteket tartalmazza:
Faiey Dust
One Word Answer
Dracula Night
Lucky
Gift Wrap
Two Blondes
If I Had a Hammer
Small-Town Wedding
Playing Possum
In the Blue Hereafter


Író: Amie Kaufman, Meagan Spooner
Cím: Unearthed
Sorozat: Unearthed 1.
Műfaj: ifjúség sci-fi
Várható megjelenés: 2017.11.22.
Fülszöveg:
Amikor a Föld elkapott egy üzenetet egy régóta kipusztult fajtól, olyan mintha a bolygó erre várt volna. Az Undying-ek fejlett technológiája képes arra, hogy visszavonja a környezeti károkat és mindent élővé tegyen, és Gaia, az egykori bolgyójuk egy kincsesbánya, amit felfedezésre vár.
Jules Addison és társai számára egy idegen kultúra felfedezése soha nem látott lehetőségeket kínál… míg a rablók,mint Amelia Radcliffe, nem előzi meg őket.
Annak ellenére, hogy más célok vezetik őket az idegen bolygó felszínére, mindketten kétségbeesetten keresik az Undying templomok rejtett kincseit. Jules és Amelia törékeny szövetséget köt… de mindketten titkokat őriznek, amely ellehetetleníti az igazi bizalmat. Miközben őróbálják megfejteni az ősi üzeneteket, Jules és Amelia csapdákon és próákon verekszik át magukat a tempolomon belül és egy lépéssel üldözőik előtt kell járniuk. Gaia központjában sokkal jobban kell félniük saját társaiktól, mint az ismeretlen lényektől, akiket próbálnak megfejteni. De minél többet tudnak meg Undying-ről, annál biztosabbak benne, hogy valamisokkal nagyobb dologra bukkantak, mint hittél – valamibe, ami az emberiség végét is jelentheti…

Író: Cora Carmack
Cím: All Closed Off
Sorozat: Rusk University 4.
Műfaj: new adult
Várható megjelenés: 2017.11.24.
Fülszöveg:
Stella Santos rendben van.
Lehet, hogy történt vele valami szörnyűség, amire nem emlékszik. És lehet megőrjíti, hogy a barátai úgy bánnak vele, mintha bármikor összeomolhatna. Lehet, hogy még rosszabb, amikor kérésére úgy tesznek, mintha mi sem történt volna. És lehet, hogy zaklató e-maileket és sms-eket kap olyanoktól, akik nem ismerik, de mindannyian utálják.
De ez mind nem számít, mert jól van.
Ryan Blake számára mindig Stella volt az igazi. Élénk és vidám és gyönyörű. Legjobb barátjának akarta. Sőt többnek annál. Mindent megadhatna neki. De manapság semmi nincs. Mérges, amikor beszélgetni próbál és akkor is, ha nem.
Amikor Stella egy nem hagyományos művészeti projektbe kezd az osztályával az intimitásról – barátok és idegenek között – és Ryan egyszer csak kísérleti egérként találja magát, miután Stella egyik alanya kiesett. Aminek egy objektív és érzelemmentes dolognak kellene lennie, személyesebbé válik. Amikor megismerkedik egy másik lánnyal a projektből, Stella-nak el kell döntenie, hajlandó e elmélyíteni a kapcsolatot. Hogy megtartsa, meg kell nyílni és azzá kell válnia, ami nem akart többé lenni.
Sebezhető…

Író: Jeaniene Frost
Cím: The Brighest Embers
Sorozat: Broken Destiny 3.
Műfaj: paranormális romantikus
Várható megjelenés: 2017.11.28.
Fülszöveg:
Elmenekülhetsz a múltad elől,de nem rejtőzhetsz el.
Iví úgy gondolta, hogy ő és Adrian irányítják a sorsukat. Ártatlanok ezrei ragadtak csapdába a démoni birodalomban, ezlrt elhatározták, hogy megtalálják végső szent fegyvert és kiszabadítják őket erejével. De a legutóbbi relikvia majdnem sírba vitte Ivy-t – és most lehet nem tér vissza onnan.
Adrian sötét lelke tette őt e legerősebbé, de még ezekkel a hihetetlen képességek se lesznek elegendőek most. Ehelyett, az áruló végzet, ami ellen annyira nehéz küzdeni, lehet az egyetlen megoldás Ivy megmentésére. Kapcsolatukat már korábban tesztelték, de még nem érték el a határvonalat. Most a sors áll szembe az igaz szerelemmel, és nem voltak felkészülve ekkora döntésre…


Író: Rachel Van Dyken
Cím: The Bachelor Contract
Sorozat: The Bachelors of Arizona.
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2017.11.28.
Fülszöveg:
Mindenhol ott van.
Exfeleség.
Élete szerelme.
Az utolsó ember, akit látni akart… újra.
És most hogy mellette dolgozik minden nap, nem menekülhet előle. AZ illata, gödröcskés mosolya, még a feszültség a levegőben is életre kelti testét, és tűréshatára szélére sodorja.
Brant Wellington három dolgokban volt biztos:
Az alkohol nem lehet megoldás a dolgokra.
Teljesen elment az esze.
És hogy gyönyörű exfelesége lesz a halála.


Író: Kevin Hearne
Cím: The Squirrel ont he Train
Sorozat: Oberon’s Meaty Mysteries 2.
Műfaj: urban fantasy
Várható megjelenés: 2017.11.30.
Fülszöveg:
Oberon az ír farkaskutya leszállt Portland-ben, hogy megszagoljon mindent Orlaith farkaskutyával és Starbuck Boston terrierrel, és természetesen a gazdájával Atticus O’Sullivan druidával. Félreérthetetlen jele lehet a napirend felborulásának: egy mókus a vonaton. De még rosszabb, hogy a trió plusz Atticus gyilkossági ügybe botlanak, amikor leszállnak. Felismerik Gabriela Ibarra nyomozót, aki nyomozni van ott. De a testet is felismerik. A rendőrség, amit az emberi érzékszervek gátolnak és a kutya ösztönök hiányában, nem képesek megbirkózni vele egyedül. Atticus valószínűleg veszélyben van. Oberon tudja, itt az ideje saját nyomozásba kezdeni – az igazsgáért! A mártásért! És talán még zsíros tacos-ért!
Hűséges druidája oldalán, Oberon és a többi hűséges kutya követi az orrát Portland-ben, hogy megtalálják a medve alakváltó barátjukat, az áldozat otthonában és még több mókust. Mindig jöhet több macska!
De a hősök éhes bandája képes azonosítani a tettest, mielőtt valaki más is meghal? Vajon a rejtélyes hús mártással lesz a jutalom vagy tragédia lesz a világ legnagyobb kutyadetektív számára? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése