Külföldi megjelenések

Külföldön is rengeteg megjelenés van, amit érdemes várni. Jó nyomon követni, ha más nem azért, hogy tudjuk itthon milyen könyvekért szurkoljunk. Ezért ezeket is elkezdtük nektek vezetni. Ez a lista se teljes, hanem az általunk ismertebb írók könyveit igyekszünk nyomon követni, és a fülszövegeket is lefordítjuk nektek. 

SZEPTEMBER

Író: Penelope Ward, Vi Keeland
Cím: Dear Bridget, I Want You
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2017.09.18.
Fülszöveg:
Kedves Bridget,
Azért írom ezt a levelet, mert kétlem, hogy valaha is a szemedbe merném mondani.
Tehát itt van.
Nem illünk egymáshoz. Te egy megfelelő szingli anya vagy és megvan a magadhoz való eszed. Én csak egy gondtalan angol orvos vagyok, átutazóban, aki egy átmenetileg kialakított garázsban él, míg visszatér Angliába.
De vagy itt egy dolog… vagy véres indok, nem tudok nem rád gondolni, minden pillanatban.
Akarlak.
Az egyetlen ok, amiért ezt bevallom neked épp most, mert nem hiszem, hogy ez egyoldalú. Észrevettem a szemedben, amikor rám nézel. És amikor a szex-ről viccelődünk, az nálam nagyon is komoly.
Tehát, mi a célja ennek a levélnek? Talán csak emlékeztető, hogy felnőttek vagyunk és a szex egészséges és természetes, és megtalálsz, ha átvágsz a konyhán. Pontosabban, tudd, hogy nyitva áll előtted az ajtó, ha egy éjjel szeretnél bejönni.
Nincs semmi kérdés.
De gondold át.
Vagy ne.
Mindegy mit választasz.
Kétséges, hogy végül ezt a levelet az ajtód alatt becsúsztatom-t.
~ Simon

Író: Nicole Williams
Cím: Exes With Benefits
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2017.09.18.
Fülszöveg:
Második esélyt akar. Én válni. Hogy megkapjam, amit én akarom, meg kell adnom neki, amit ő.
Teljes leírás később.Író: Soman Chainani
Cím: Quest for Glory
Sorozat: The School for Good and Evil
Műfaj: ifjúsági fantasy
Várható megjelenés: 2017.09.19.
Fülszöveg:
Minden befejezés valami újnak a kezdete A Jók és Rosszak iskolájának új részében, a Quests for Glory-ban. Csatlakozz Sophie-hoz, Agatha-hoz, Tedros-hoz és a többi diákhoz, ahogy új korszakot kezdenek – a Camelot Éveket – ahol Végességeseknek és Végesteleneknek is hátra kell hagyniuk az iskolát és életük legnagyobb kalandját kell elkezdeniük.
A Jók és Rosszak iskolájának diákjai azt gondolták, megtalálták a boldog végüket, amikor megszabadultak a Gazgatótól. Most, a negyedik éves feladatként, veszélyes és kiszámíthatatlan akadályokkal szembeszülnek és a tétek magasak: a siker örök csillogást, a kudarc örök homályt ígér.
Saját küldetésükként Agatha és Tedros próbálja visszahozni Camelot régi fényét királyként és királynőként. Saját küldetéseként Sophie Dékán a saját elképzelése szerint akarja alakítani a Gonoszt. De hamarosan mindannyian magányosnak és elszigeteltnek érzik magukat. Amikor az osztálytársaik küldetése káoszba fullad, nincs mese, valakinek meg kell mentenie őket…

Író: Larissa Ione
Cím: Forsaken by Night
Sorozat: MoonBound Clan Vampires 2,5.
Műfaj: paranormális romantikus
Várható megjelenés: 2017.09.25
Fülszöveg:
Miután véletlenül farkassá változott – és úgy maradt – Tehya, a vámpír, az elmúlt tizenkét évet a Lobo háziállataként töltötte, akinek egyedi adottsága a farkasokkal való kommunikáció.
Amikor Lobo rátalált Tehya-ra kiéhezetten és majdnem halálra fagyva, hazavitte és ápolta, hogy felgyógyuljon, miközben tökéletesen tisztában volt vele, hogy valójában egy vámpír. De mindig volt benne valami különleges, és miután felépül és visszaváltozik valódi alakjába, pontosan rájön mennyire az. A vágy ütközik a veszéllyel, amikor hamarosan rájön, hogy nem csak Tehya-t kell megvédenie, hanem saját magát is…

Író: Gena Showalter
Cím: Dark Swan
Sorozat: Otherworld Assassin 3.
Műfaj: paranormális romantikus
Várható megjelenés: 2017.09.25.
Fülszöveg:
Lilica Swan nem teljesen ember és nem is teljesen másvilági; ő a legjobb – és legjobb – mindkettőből.
Hajlandó mindent megtenni, ami szükséges, hogy megmentse a húgát a csábító és halálos Idegenekre vadászó szervezet ügynökétől, Dallas Gutierrez-től, még ha ehhez feleségül is kell mennie hozzá. De a kötelék el fog halványulni a beteljesülés nélkül. Ellen tud állni Dallas az idegen szépség iránti vágyának? Vagy a végső bukáshoz vezeti?

Író: Leigh Bardugo
Cím: The Language of Thorns
Műfaj: ifjúsági fantasy
Várható megjelenés: 2017.09.26.
Fülszöveg:
A szerelem virágnyelven beszél. Az igazság töviseket növeszt.
Utazzon egy kísértet-járta városba a holdfényben kötött üzletekhez és éhes erdőbe, ahol a szörnyek beszélnek és mézeskalács óriásokat láthatsz, ahol egy fiatal sellő hangja halálos viharokat idézhet elő és ahol a folyó ajánlatot tehet egy szerelmes fiúnak, de szörnyű áron. Ez a gyűjtemény hat története tartalmaz, köztük három vadiúj mesét, mindegyik gazdagon illusztrált, amik olyan gazdagok, mint a történetek.


Író: Nalini Singh
Cím: Archangel’s Viper
Sorozat: Guild Hunter 10.
Műfaj: paranormális romantikus
Várható megjelenés: 2017.09.26.
Fülszöveg:
Egyszer egy megtört lányt Sorrow-nak ismertünk, Holly Chang most a város árnyékos alvilágában portyázik az angyaloknak. De nem a szárnyak szövetségesei miatt keresett nő – ismeretlen erő száguldozik ereiben. Egy őrült arkangyal brutálisan elbánt vele, de ezáltal kapott képességével meg tudja idézni a zsákmányt és mérgező a harapása.
Most, valaki segíti a fejlődését…
Méreg a Hete egyike, Raphael arkangyal elit őrségéé, és olyan ingerlékeny, mint csábító. Egy száz éves vámpír, aki semlegesíti Holly mérgét. De hiába képes megvédeni Méreg Holly-t azoktól, akik vadásznak rá, magát nem tudja megmenteni – mert az erő, az erőszakos erő Holly-ban ébredezik…
Senki sincs biztonságban…


Író: Charlaine Harris
Cím: Sleep Like a Baby
Sorozat: Aurora Teagarden 10.
Műfaj: misztikus
Várható megjelenés: 2017.09.26.
Fülszöveg:
Az Aurora Teagarden sorozat legutóbbi részében, Robin és Aurora végre belekezdett a szülői élet kalandjaiba. Kézenfekvőnek tűnik, hogy Roe anyukája, Virginia Mitchell segít pár hétig segít nekik újszülött lányukkal, Spohie-val, hiszen képzett ápolónő. Segítsége különösen hasznosnak bizonyul, amikor Robin-nak el kell hagyni a várost munka miatt és Roe-t ágyba dönti az influenza.
Egy különösen viharos éjszakán, Roe arra kel, hogy sír a lánya és Virginia-t sehol se találja. Roe bátyja Philip segít a keresésben, és egy holttestre bukkannak… de az nem Virginia. Most, nem csak egy újszülöttre kell vigyáznia, ezt a kirakóst is meg kell fejtenie – ki a rejtélyes női halott a hátsó udvarán és mi történt Virginia-val?


Író: Cassia Leo
Cím: The Heires
Műfaj: new adult
Várható megjelenés: 2017.09.26.
Fülszöveg:
Mennyit ér a szerelem?
A huszonkét éves Kristin és egyedülálló anyja mindig küzdott céljainak elérésével. Amikor az anyja állapota romlani kezd, a sok éves házvezetőnői munka miatt, Kristin búcsút mondhat főiskolai álmainak és belekezdhet teljes állásu pincér munkájába. Igazán nem is bánja. Végül is, álmainak feladása lesz a bosszú egy szörnyű éjszakára.
A szerencséje kezd visszatérni, amikor találkozik Daniel Meyers-szel a munkában. Daniel szexi és vicces, de ami ennél is fontosabb, meg akarja ismerni az igazi Kristin-t. Az se gond, hogy rendkívül gazdag és fel tett szándéka, hogy megóvja őt. Kristin biztonságban érzi magát melette. Nyitni akar felé, meg akarja osztani vele, annak a szörnyű éjszakának a részleteit. De nem tud szabadulni az érzéstől, hogy Daniel-nek is sötét titka van…


Író: M. Leighton
Cím: The Beautiful Now
Műfaj: new adult
Várható megjelenés: 2017.09.26.
Fülszöveg:
Dani James a mostohaapám földjén dolgozik. Ő a srác a szomszédból.
Erős.
Dolgos.
Tiltott.
Azóta, hogy találkoztunk, fellobbant sorsszerű szerelmünk – örökös vágyakozás, de semmi beteljesülés. Életünk nagy részében szerettük egymást, de a sorsnak más tervei vannak. Tudta, hogy egymásba szeretünk. És azt is, hogy szétesünk. Újra és újra, mint egy ismétlődő rémálom. Vagy egy ismerős álom reménye.
A múltunk zavaros. A jövőnk sötét. De egy dolog mindig is szép volt, a jelen.
Mindaddig, míg azt el nem vették tőlünk.


Író: Jennifer Probst
Cím: Reveal Me
Sorozat: Steele Brothers 5.
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2017.09.26.
Fülszöveg:
Egy álarcos bál.
Egy esély minden titkos vágy felfedésére.
Egy tüzes találkozás.
Egy szerelmes pillanat.
Készán állsz mindezek feltárására?
Egy férfi, aki tudja mit akar…
Leonardo Sinclair sose számított rá, hogy beleszeret egy erős, mégis sebezhető nőve, akivel egy barátja álarcos bálján talákozik vagy hogy a nő eltűnik nyom nélkül. Amikor unokatestvérei feliratják a titokzatos FANTA-C ügynékségbe, viszont látja őt az ágyában. Most nem fogja elengedni. De fel tudja fedni lelke titkos részeit, mielőtt újra kisétál az életéből?
Egy nő, aki kész felfedezni vágyait…
Scarlett Rose mindig is kísértette a gondolat, hogy felfedezze vad oldalát, de évekig megalázta és érzelmileg zsarolta az exe. Most, hogy vége, készel áll, hogy elfogadja valódi énjét. Biztonságosan maszk mögé rejtőzik, a híres Blasphemy klubban és telálkozik azzal a férfival, aki nem csak csábítja, hanem védelmezi is. Amikor az álarc lehull, lesz elég bátor ahhoz, hogy felfedje őnmagát és kockáztassa a szerelmet? Vagy elszalasztja a leheőtséget?


Író: Chloe Neill
Cím: The Hunt
Sorozat: Devil’s Isle 3.
Műfaj: urban fantasy
Várható megjelenés: 2017.09.26.
Fülszöveg:
Amikor Liam Quinn fejvadász felfedezi, hogy Claire Conolly egy Érzékeny és mágikus erővel rendelkezik, be kellett volna zárnia az Ördög Szigete néven ismert börtönbe. Ehelyett segít megtanulni használni az erejét és bevezeti egy paranormális és emberi alvilági társaságba, akik tudják az igazságot a háborúról és azokról, akik között zajlik. Most Liam saját titkainak súlya miatt rejtőzködik. Amikor a ez kormányügynököt megölnek és Claire rájön, hogy Liam a gyanusított, versenyez az idővel, hogy ő találja meg a kormány előtt. De ártatlanságát bizonyítani nem egyszerű eset. Az ellenség közeledik, és fogy az idő…


Író: Stephanie Perkins
Cím: There’s Someone Inside Your House
Műfaj: ifjúsági horror
Várható megjelenés: 2017.09.26.
Fülszöveg:
Az Osborne High diákjai soban halnak meg egy sorozatgyilkos kezei által, így a hangulat fokozódik. Ahogy a terror növekszik és a gyilkos elleni vadászat folytatdik, sötét titkok derülnek ki.

Író: Lauren Blakely
Cím: Stud Finder
Sorozat: 1001 Dark Night
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2017.09.26.
Fülszöveg:
A valaha volt legjobb hirdetés.
Megtaláltam álmaim nőjét, Valakit, aki önmagamért szeret. Még ha a húgom szerint szükségem is van segítségre a randizáshoz, biztos vagyok benne, hogy a világhálóval is megy. Hadd kattintsak a feltöltésre…
***
Nem. És nem. Mint nő és mint hivatásos párkereső, nem engedhetem meg, hogy Dylan Parker feladja ezt a hirdetést. Ő a legjobb fogás. Ezért kért meg a húga, hogy segítsek a nevetségesen jóképű, őrülten gazdag, de társadalmilag elszigetelt bátyjának barátnőt keresni. Mint boldogságközvetítő, értek hozzá kit kihez kell párosítani. Végül is melyik épeszű nő ne szeretne bele Dylen-be?
Úgy értem rajtam kívül. Csakis rajtam kívül.

Író: Nora Roberts
Cím: Hidden Heart
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2017.09.26.
Fülszöveg:
Hamarosan!Író: Katy Evans
Cím: Racer
Sorozat: Real 7.
Műfaj: new adult
Várható megjelenés: 2017.09.28.
Fülszöveg:
Egy rosszfiú bizonyítani akar.
Egy nőnek küldetése van.
A verseny az életük.
A szerelem életreszóló.
Nem hiszem, hogy a szülei azt várták, hogy ezzel a névvel nőjön fel – Racer Tate – de ha egyszer megérzi az adrenalin száguldását az ereiben, felpörög.
Ő a leggyorsabb, legvadabb sofőr.
Új tehetség keresése hozott a házához… de a mosolya térdre kényszerít.
A szexi és misztikus Racer Tate nem az a fajta férfi, akibe egy ilyen lány, mint én beleszeret. Titokzatos, vakmerő, megfoghatatlan. De a közelsége túlmutat minden észérven, és a csókja…
Ez az utolsó esélyünk a győzelemre, és ő az egyetlen reményünk. Figyelnem kell rá – nem keveredhet bajba. De ez egy lehetlen feladat. És most ő van minden szívdobbanásában, minden porcikájában. Mert amikor a szíved valakihez tartozik, az igazságog a sajátoddá válik, és a titkok a megváltások… vagy átkok.
Azt mondja, akar engem. Azt mondja én vagyok az igazi. De azt is hiszi, hogy összetöri a szívemet.

OKTÓBERÍró: Lora Leigh
Cím: Nauti Angel
Sorozat: Nauti 9.
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2017.10.01.
Fülszöveg:
Angel Calloway nem a szomszéd lány. Durva stílusa van és úgy káromkodik, mint egy kocsis, keményebb, mint a két zsoldos, akiket fiatal kora óta követ. Olyanra van szüksége, aki nem hasonlít magára. Vagy úgy gondolta – míg meg nem találta az anyját, akit régen elvittek, Chaya Mackay-t, a hírhedt Matches Mackay feleségét.
Egy éjjel Angel és az ördögien szexi Marine Reece Duquaine összegabalyodott. Majdnem összeért a szájuk, de elhúzta a fejét az utolsó pillanatban. Azóta is olyan vággyal küzd, ami majdnem felemészti. De most már látta őt – és készen áll, hogy elvegye, ami jár neki.
Hacsak valaki közbe nem lép előbb…Író: Alessandra Torre
Cím: The Ghostwriter
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2017.10.02.
Fülszöveg:
Három hónapja írtam a legutolsó könyvemet. Három hónap, hogy bevalljam annak a napnak a részleteit, és hogyan változtatott meg mindent.
A nevem Helena Ross. Tizenöt romantikus regény írtam, ebből tíz nemzetközi bestseller lett. De ez a mostani nem romantikus, nincs benne boldogan éltek amíg befejezés. Ez a regény csak az igazságot tartalmazza, ami elől elmenekültem négy éve. Az igazságot, amit eltitkoltam a rendőrség elől, a szeretteim elől, a világ elől.
Ez az utolsó könyv?
Ez az én vallomásom.


Író: Anna Banks
Cím: Ally
Sorozat: Nemesis 2.
Műfaj: ifjúság fantasy
Várható megjelenés: 2017.10.03.
Fülszöveg:
Serubel Hercegnője Sepora és Theoria Királya Tarik tőrékeny fegyverszünetet kötöttek királyságaik között, míg a halálos pestis el nem rabolja Theoria-t. Mivel egymás iránti érzéseik zavaróak a politikában és a hatalomban, saját erőből kell felállítaniuk az alapokat.
De amikor erős szövetségeseik között is árulók bukkannak fel, Tarik és Sepora olyan kihívásokkal szembesülnek, amik megváltoztatják mindkét királyságot örökre. Meg tudják tanulni kiben bízhatnak – még egymást is beleértve – még időben, hogy megmentsék a királyságokat, a kapcsolatukat és az életüket?


Író: Meredith Wild, Helen Hardt
Cím: Misadventures of a Good Wife
Sorozat: Misadventures 2.
Műfaj: kortárs romantikus
Várható megjelenés: 2017.10.03.
Fülszöveg:
Kate és Price Lewis házassága tökéletes – szerelem, sikeres karrier és nagyszerű lakás a városban. De amikro Price munkája tengerentúlra szólítja és a repülő, amin utazik lezuhan, a boldogság is elszáll.
Egy évvel később még mindig ezzel küzd Kate. Szorosan kötődik hozzá a fájdalom, akárcsak Price. Amikor a sógornője felajánlja, hogy elviszi egy csajos kirándulásra – három hétre egy távoli Csendes-Óceán-i szigetre – Kate elfogadja. Egy villában, ami olyan elszigetelt, mint maga a sziget, senki sincs a látóhatáron, egészen addig míg nem lát egy szellemet, Price él.
Találkozásuk minden csak nem tökéletes. Kate hűséges volt férjéhez, pedig azt hitte halott, de válaszokra van szüksége. Helyettük csak egy rejtélyes javaslatot kap – menjen haza a három hét végén vagy tűnjön el Price-szal örökre.
Az érzelmek az egekbe szöknek, a szenvedély fényesen lángol és Kate lehetetlen választás előtt áll. Vissza tudja nyerni Price a feleségét? Vagy titkai szétszakítják őket?


Író: Kevin Hearne
Cím: A Plague of Giants
Sorozat: Seven Kennings 1.
Műfaj: fantasy
Várható megjelenés: 2017.10.03.
Fülszöveg:
A varázslatos új sorozat kezdetén, a Vasdruida Krónikák alkotója egy felejthetetlen fantasy világot alkot… amely örökre megváltozik, amikor egy óriásokból álló sereg támad. Mi a királyság utolsó reménye? A mágia egy olyan formája, ami a világ csodálatos szörnyeit hívja harcba az emberiség oldalán.


Író: Lauren Oliver
Cím: Ringer
Sorozat: Replica 2.
Műfaj: disztópia
Várható megjelenés: 2017.10.03.
Fülszöveg:
A Haven Intézeten kívüli világban, Lyra és Caelum számára nehéz embernek lenni – és egyikük se tudja, hova tartoznak vagy kiben bízhatnak. Amikor Caelum figyelmeztetés nélkül az álomotthont, ahova tartozik, Lyra követi, azzal a meggyőződéssel, hogy együtt gyógyulnak fel a a betegségből, ami folyamatosan emészti fel elméjét. De egy sokkoló kapcsolatot fedeznek fel a múltjukról – és ezzel még a jövő jük is veszélybe kerül.
A kellemetlen igazság felfedése után a Haven Intézettel való kapcsolatáól, Gemma küzd, hogy visszatérjen a normális életbe. De amikor megtudja, hogy az irányításmániás és erős apjának új tervei vannak Lyra és Caelum számára, Gemma és a barátja Pete az éjnek évadján elszöknek, hogy figyelmeztessék őket. Amikor egy baleset feltartóztatja őket, eltűnt replikákba botlanak és elfogják őket az idegenek. A Haven Intézet nem pusztult el, és most Gemma a falak mögött van.
Lyra és Gemma története külön is olvasható – bármelyikkel kezdve – vagy váltakozó fejezetenként, de nem számít melyik irányt választod, a két külön történet egyetlen lenyűgöző élményt nyújt, mint a hősöknek, mint az olvasóknak.


Író: Rick Riordan
Cím: The Ship of the Dead
Sorozat: Magnus Chase and the Gods of Asgard 3.
Műfaj: ifjúsági fantasy
Várható megjelenés: 2017.10.03.
Fülszöveg:
Magnus Chase, az egykori hajléktalan tini, a Hotel Valhalla lakója és Odin kiválasztott harcosainak egyike. Freya fiaként, a nyár, a termékenység és az egészség istene, Magnus-nak nem természete a harc. De erős és szilárd barátai vannak, köztük Hearhstone az elf, Blitzen a törpe, és Samirah a Valkűr, és együtt bátor tetteket hajtottak végre, mint a PFenris Farkas legyőzése és az óriások elleni harc Thor kalapácsáért, a Mjölnir-ért. Most Magnus-nak és csapatának Jotunheim és Niflheim legtávolabbi vizeire kell hajózniuk Asgard legnagyobb fenyegetése miatt. Vajon sikeres lesz a veszélyes utazásuk vagy a Ragnarök lappang a látóhatáron?
 


Író: Colleen Hoover
Cím: Without Merit
Műfaj: new adult
Várható megjelenés: 2017.10.03.
Fülszöveg:
Colleen Hoover megragadó regényében, egy fiatal nő úgy dönt, felfedi látszólag boldog családjának sötét titkait, mielőtt elhagyja őket, de amikor a menekülési tervei elbuknak, meg kell birkóznia az igazság felfedésének következményivel.Író: J. R. Ward
Cím: The Chosen
Sorozat: Black Dagger Brotherhood 15.
Műfaj: paranormális romantikus
Várható megjelenés: 2017.10.05.
Fülszöveg:
Xcor, a Banditák bandájának vezére, a Vak király elárulásának vádjával brutálus kihallgatásra és kínzókeserves halálra számíthat a Fekete Tőr Testvériség kezei között. Mégis kegyetlen és gonosz tettei után, elfogadja sorsát, de egyedül csak azt sajnálja, hogy elvesztette az a nőt, aki sose volt az övé: a Kiválasztott Layla-t.
Csak Layla tudja az igazságot, ami megmentheti Xcor életét. De áldozatával és rejtett ökörségének feltárásával elpusztíthat mindent, ami kedves Layla-nak – még anyai szerepét is születendő gyerekeinél. A szerelem és a hűség között vívódva, bátorságot kell gyűjtenie, hogy kiálljon az egyetlen család elé, akit valaha szeretett. De még akkor is, ha Xcor valahogy kegyelmet kap, kettőjüknek egy még nagyobb kihívással kell szembesülniük: hogyan hidalhatnák át a kettőjük közötti távolságot, anélkül, hogy egy nagyobb háborút indítanának, ami pusztulást és halált ígér.
Ahogy egy veszélyes régi ellenség visszatér Caldwell-be, és egy új istenség kiléte is kiderül, semmi sem biztos és semmi sincs biztonsgában a Fekete Tőr Testvériség világában, még az igaz szerelem se… vagy már a sors akarata sincs kőbe vésve.  


Író: M. C. Beaton
Cím: Agatha Raisin and the Witches’ Tree
Sorozat: Agatha Raisin 28.
Műfaj: misztikus
Várható megjelenés: 2017.10.05.
Fülszöveg:
Cotswold lakói hozzászoktak a furcsa időjáráshoz, de az éjszakai ég most különösen ködös, ahogy Rory és Molly Devere az új lelkész és felesége lassan hajt haza a vacsorapartiról. Próbálják látni az utat – amikor hirtelen fékeznek és megállnak. Közvetlen a fényszórok fényében egy test lóg az egyik város széli fáról. Margaret Darby-t, egy idősebb nőt, meggyilkoltak – a falubelieket elborzasztja, kiképes ilyen bűnycselekményre.
Agatha Raisin kapva kap az alkalmon (kicsit még örül is az izgalmaknak, az igazat megvallva, az elveszett macskák után). De Sumpton Harcourt egy kicsi és privát város, egy hely, ahol több a kérdés, mint a válasz. És amikor még két gyilkosság követi az elsőt, Agatha félteni kezdi hírnevét – és még az életét is. A falu boszorkány közössége határozottan nem teszi ezt az érzést kellemesebbé…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése