2019. 01. 02.

Könyvjelző TBR Jar Challenge 2019 - bevezető és Január


Az elmúlt évben sikeresnek könyveltük el a TBR Jar kihívást, ezért 2019-ben is belevágunk. :) Kiválasztottunk 12 közösen és 12-12 külön olvasandó regényt, és a szerencsén múlik, melyik hónapban fogjuk olvasni. Ezek fele már tényleg régóta hever olvasatlanul, másik fele friss megjelenés. 

Hosszas gondolkodás után ez lenne a 2019-es felhozatal:

A közös lista:

Indie listája:

Perpetua listája:




Nagyon vártuk már, hogy újra megtöltsük a kis üvegünket a cetlijeinkkel :) Januárban a romantikáé a főszerep, mert mind a három könyvben megtalálható ez az elem. Nagyon kíváncsiak vagyok mennyire nyerik majd el a tetszésünket. Ti olvastátok már esetleg valamelyiket?

Közös lista: Egy vérbeli zenész románc a legelső olvasandó, Kristen Callihan: Idol.
I: Megmondom őszintén kicsit félek tőle, elég vegyesek a visszajelzések vele szemben. De egy esélyt mindenképpen megérdemel.
P: A másik nagyon népszerű zenész románchoz kellett egy kis idő, hogy megkedveljük, de kíváncsi vagyok, hogy ennek milyen a kezdése. :)

Író: Kristen Callihan
Cím: Idol
Sorozat: VIP 1.
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2018.
Terjedelem: 400 oldal
Fülszöveg:

„A ​zene a barátoddá válik, ha nincs egy sem, a szeretőddé, ha éppen arra vágysz. A haragoddá, a bánatoddá, az örömöddé, a fájdalmaddá. A hangoddá, ha nem találod a szavakat.”
LIBBY
Amikor rátaláltam Killianre, valami elveszett hercegre emlékeztetett, és épp részegen hevert az udvaromon. Az arca, akár egy istené, és pont olyan arrogánsan is viselkedett. Nem volt hajlandó elmenni. Szexi, elbűvölő és egy icipicit mocskos a fantáziája – szép lassan ledönti a falaimat, és én egyre többre vágyom.
Az enyém lehetne, ha lenne hozzá bátorságom. A probléma az, hogy az egész világ őt akarja. Hogyan tartsak meg egy bálványként imádott rocksztárt, amikor mindenki azon mesterkedik, hogy elvegye tőlem?
KILLIAN
A világ egyik legnagyobb rockbandájának énekeseként áloméletet éltem. De egyetlen végzetes döntés elég volt hozzá, hogy mindez a darabjaira hulljon.
Most minden romokban hever.
Aztán megismertem Libertyt. Morcos, magának való lány – de egész aranyos. Á, kamu. Az igazság az, hogy ha csak hozzáérek, eszméletlenül dögössé válik, és sokkal jobban vágyom rá, mint bármelyik, a nevemet sikító rajongómra valaha is.
A világ hangosan követeli, hogy álljak vissza a színpadra, de nem vagyok hajlandó elhagyni őt. Ki kell találnom, hogyan csalogassam ki a csigaházából, hogy velem maradjon.
Mert mióta megismertem Libbyt, minden megváltozott. Minden.

Indie listája: Az idei év első húzottja egy történelmi romantikus, ami nem más mint Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya.
I: El se hiszem, hogy még nem olvastam el ezt a könyvet. Pedig csupa jó értékelést olvastam róla a molyon, sőt Perpetua is csak jókat mondott róla. Már alig várom, hogy neki fogjak.
Író: Sarah MacLean
Cím: A csábítás kilenc szabálya
 Sorozat: A csábítás kilenc szabálya 1.
Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve: 2013.
Terjedelem: 494 oldal
Fülszöveg:
Mindenki ​ismeri a szabályt, hogy egy tisztességes fiatal lady nem lopózik be egy rossz hírű márki otthonába, szenvedélyes csókot követelve tőle. Ám Lady Calpurnia Hartwell minden szabályt megszeg, hogy meghódítsa ezt a nőcsábászt…
Egy igazi lady nem szivarozik, a lovat nem férfi módra üli meg, nem foglalkozik vívással és nem is párbajozik. Ezenkívül nem lő pisztollyal és nem kártyázik férfiklubban.
Lady Calpurnia Hartwell mindig betartotta ezeket a szabályokat, de végül is mi értelme volt ennek? Még mindig nincs férjnél, és enyhén szólva elégedetlen a helyzetével. De most megfogadta, hogy végre élvezni fogja az életet!
De ahhoz például, hogy végigtáncoljon egy bált vagy szenvedélyesen csókolózzon, kellene egy megfelelő partner is. Egy olyan férfi, aki mindent tud a szabályszegésről. Például az elbűvölően vonzó Gabriel St. John Ralston márki, akinek épp olyan rossz a híre, mint amilyen bűnös a mosolya.
Ha Lady Calpurnia nem vigyáz, akkor éppen a legfontosabb szabályt fogja megszegni: akik az élvezeteket keresik, azoknak soha nem szabad reménytelen szerelemre lobbanniuk…


Perpetua listája: Frissebb megjelenés az első húzott, Courtney Cole: Ha velem maradsz.
P: Nagyon aktuális húzás, hiszen pár napja kaptam ajándékba kedves bloggertársamtól. :))
Író: Courtney Cole
Cím: Ha velem maradsz
Sorozat:
Megtört lelkek 1.

Kiadó: Libri
Kiadás éve: 2018.
Terjedelem: 320 oldal
Fülszöveg: 

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Nem mindegy, hogy az ágyában vagy az életében
A huszonnégy éves Pax Tate egy igazi vadbarom. Tetovált, kőkemény rosszfiú, szemét hozzáállással. Persze minden oka megvan rá: hétéves volt, amikor az anyja meghalt, így Pax magára maradt az apjával, és rengeteg szorongással.
Azóta drogokkal és nőkkel próbálja elnyomni a fel-feltörő sötét múltat, amivel nem akar szembenézni, mint ahogy a lelke kongó ürességéről sem vesz tudomást. Ha úgy tesz, mintha nem lenne benne sivárság, akkor nincs is, nem igaz?
Tévedés.
Amikor megismerkedik a kedves és gyönyörű Mila Hill-lel, úgy érzi, a lány gyógyír lehet a be nem hegedő sebeire. Mila az igazi és az egyetlen, aki megmentheti Paxet saját megsebzett szívétől, akinek hatására megoldhatja a gondjait. De csak akkor, ha a férfi felhagy a szemétkedéssel, és engedi, hogy segítsék.
Az öntörvényű Pax mindezt jól tudja, és dolgozik a változáson.
Vajon ennyi elég ahhoz, hogy ne veszítse el Milát?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése