2018. 09. 30.

Mutasd a polcod! - 39. rész


A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)



A 39. választás a 2-es polclakóra esett, aki pedig:

I: Jenny Han: A ​fiúknak, akiket valaha szerettem 
Nagyon tetszett az alapötlet, amely köré építette Will és Lake történetét az Írónő. Egy ilyen helyzet, mint az övék már sok ember fantáziáját megmozgatta, mégis CoHo tudott belevinni olyan elemeket, amely által nem volt sablonos a történet. Az biztos, hogy szereti, ha szenvednek a szereplői, csak a végén adja meg nekik a végső boldog befejezést. Pont ez miatt mérges is voltam rá a második rész kapcsán. Olyan könyörtelen volt a maga módján, még itt is tudta tovább fokozni az események fájdalmas mozzanatait.  Ez mellett persze, hogy  hozta a tőle elvárt szintet, így egy részem fangirl üzemmódba kapcsolt, a másik pedig mérgesen húzta össze a szemét.

P: Ilona Andrews: Perzselő mágia
Szeretem a fantasy világokat, belevaló főhősnővel még jobbak. A Pusztító mágia nagyon jó sorozatkezdés volt, még ha érződött is rajta, hogy első rész. Nagy örömmel vártam a folytatást, ami nem okozott csalódást, nagyon készül már róla a blogbejegyzés is. :D A borítók is olyan jól megragadják a főhősnő vagány, személyiségét, tökéletesen illenek a kötetekhez. Nagyon szurkolok, hogy kellő olvasótáborra találjanak és még gyűjtögethessem a polcomra a további részeket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése