2018. 06. 17.

Mutasd a polcod! - 24. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)



A 24. választás a 37-es polclakóra esett, aki pedig:

I: A. Meredith Walters: Utánad a sötétbe
Már egy ideje olvasatlanul csücsül a polcomon, de ebben az évben mindenképpen sorra fog kerülni, hála a TBR Jar kihívásunknak :) Mindenképpen szeretem volna felírni a listámra, már csak ki kell várni mikor fogjuk kihúzni. A fülszövege alapján nem egy könnyed történet, meg kell küzdeni a belső démonokkal. De mégis a legnehezebb helyzetben is találhattunk egy olyan személyt, aki kihúz minket a fényre. Remélem sikerül nekik. Azóta már a folytatást is beszereztem. Nagyon jó lenne egy időnyerő :)


P: Sarah J. Maas: Árnyak királynője
*sóhaj* Ez a sorozat igazi csoda. Minden részt egyformán imádtam, mert mindegyik ugyanolyan izgalmas, lebilincselő és eseménydús. Az évem fénypontja szokott lenni, amikor jön az üzenet, hogy előrendelhető a könyv, mindig azonnal a virtuális kosárba kerül és amint hozza a futár, már bele is vetem magam az újabb történetbe. A várakozás izgalma mellett a szomorúság is néha felüti fejét bennem, mert most már nagyon közel a sorozat vége. :( De addig még lesz két, reményeim szerint ugyanilyen jó kötet. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése