2018. 06. 10.

Kylie Scott: It Seemed Like a Good Idea at the Time - borítóleleplezés

Író: Kylie Scott  
Cím: It Seemed Like a Good Idea at the Time  
Megjelnés: 2018.08.07.  
Fülszöveg:
Hazatérni apja esküvőjére, nem könnyű Adele számára. Ha nem lenne elég rossz, hogy tizennyolc évesen elküldték, a káosz, amit maga után hagyott apja céges partnereivel csinált, már az. 
Pete tizenöt évvel idősebb nála, de mióta az eszét tudja, bele van zúgva. De félreértette a helyzetet - zavaró barátság az örök szerelem helyett. Kínos. Add hozzá még az apját, aki szintén félreértette a helyzetet és Pete törött orral végezte. A férfinek éppen olyan boldognak kéne lennie, mint mindenki másnak, amiért elhagyja a várost.
Hét évvel később már minden más. Adele már nem gyerek, felnőtt nő, aki képes átvészelni az esküvőt és udvarias lenni. De amikor újra meglátja, felbukkannak a régi érzések.
Néha az első szerelem a legigazibb.



 Kylie Scott Stage Dive sorozata már lezárult nálunk, de nagyon is látok esélyt arra, hogy más regényei is megjelennek magyarul. :) Akár ez is, ami augusztusban fog debütálni.









Az Írónőről:
Kylie Scott Nwe York Times és USA Today bestseller író. Az ausztráliai romantikus írók által 2013-ban és 2014-ben az év írójának szavazták meg és a könyveit tizenegy külöböző nelvre fordították. Régóta rajongója a romantikának, a rock zenének és a "B" kategóriás horror filmeket. Queensland-ben, Ausztráliában él két gyerekével és férjével, olvas, ír és sose internetezik.

Honlap | Facebook | Facebook csoport | Twitter | Instagram | Goodreads




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése