2018. 05. 03.

2018. legjobban várt megjelenése - 4. kör


A mezőnyt már ismeritek, úgyhogy következhet a szavazás. Akik korábban is velünk tartottak, ismerik a rendszert. A 32 könyv párbajok során küzd meg egymással, és így jutunk el végül a győzteshez. :)

Író: Michelle Hodkin
Cím: The Retribution of Mara Dyer
Sorozat: Mara Dyer 3.
Kiadó: Könyvmolyképző
Fülszöveg:

Vége kellett volna legyen, de Mara nem tudja, hogyan végződhetne így. Éld át a mindent elsöprő New York Times bestseller Mara Dyer trilógia lezárását.
A hűségeseket elárulják, a bűntudat és az ártatlanság összeköt, és a sors és a véletlen összeütközik ebben a sokkoló befejező részben. 

Moly.hu várólista: 19
Moly.hu kívánságlista: 
33 




Vélemények:  
 "Nagyon tetszett ez a trilógia,misztikus,rejtélyes,szexi,újdonság,még sorolhatnám a jellemzőit,de inkább annyit mondok,hogy nagyon ajánlom mindenkinek. És a vége kifejezetten tetszett,volt egy "aha,na akkor már értem"pillanatom,plusz ha lenne folytatás,szívesen elolvasnám!"
~ @katonline (moly.hu)

"Mert nagyon izgalmas."
~ a könyvet nevező

Összegzés: Ez a sorozat rendkívül misztikus, rejtélyes és tényleg nagyon még ötletünk sincs, hogy mi is lenne mindennek a hátterében. Nem csodálom, hogy sokan várják már epedve a lezárást és a milliónyi kérdés megválaszolását.

Író: Katherine Arden
Cím: A medve és a csalogány
Sorozat: Az északi erdő legendája 1.
Kiadó: Alexandra
Fülszöveg:

Gyilkos ​szél fúj a vad orosz vidéken, messze északon; nagyon rég nem volt ilyen fogcsikorgató hideg. A fák között suttogások, léptek zaja hallatszik. A medve ébredezik, egyre erősebb, és ha eltépi köteleit, talán senki sem állíthatja meg többé.
Vaszilisza zöld szemű, vadóc kislány, aki egy faház kemencéjének melegénél dadája régi időkről szóló meséire alszik el. Napközben lovagol, fára mászik, az erdőket járja; ott érzi igazán otthon magát, az állatok és növények között. De Vászja nem fiú, az a sorsa, hogy nővé érve gyermekeket szüljön és ellássa urát. A kislány már egészen fiatal kora óta tudja, hogy neki nem ezt írták meg, édesanyja nem ezért hozta a világra, mielőtt belehalt volna a szülésbe. Életével együtt különleges tudást adott a kislánynak, olyat, amely megváltoztathatja egész népe sorsát.

Moly.hu várólista: 85
Moly.hu kívánságlista:
179
 

Vélemények:  
"Nem vártam csodákat, de aztán azon kaptam magam, hogy nem bírom letenni, amíg nincs vége. Imádtam az egészet."
~ @rafaelo0824 (moly.hu)

"Szeretném a folytatást… ha lehet, most azonnal!!! ♥
Az a fura, hogy általában nagyon tudom unni a lassú folyású történeteket, és ez igazán lassú volt, de mégis, egy percig sem unatkoztam!!!"
~ @hkriszti83 (moly.hu)

Összegzés: Sokan megörültek, mikor kiderült, hogy kiadják a könyvet. Az orosz mondavilágról mintha kicsit kevesebb történetet lehet olvasni, mint más mítoszokról, így kicsit újdonságként hat, és felüdülés megismerni ezt a vidéket. Szerintem ezért várták sokan ennek a megjelenését, és eddig csupa jó értékelés született róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése