2018. 02. 11.

Mutasd a polcod! - 6. rész


Ahogy ígértük, minél több érdekes rovattal szeretnénk a blogot színesíteni. :) A Mutasd a polcod lényege, hogy a könyvespolcunk egy véletlenszerű darabját megkeressük és röviden mesélünk róla, miért is van a többiek között. Hogy éppen hanyadik könyv a soros, azt pedig a random generátor fogja eldönteni. :)



A harmadik választás a 85-ös polclakóra esett, aki pedig:

I: Robin LaFevers: Sötét ​diadal (A halál szépséges szolgálólányai 2.)
Az első részt újdonság volt számomra, és ahogy haladtam a történettel egyre jobban megtetszett. Az Írónőnek sikerült megalkotnia egy nagyon egyedi, de mégis teljesen hitelesnek tűnő világot. Jól keverte a misztikumot, a történelemmel. Nagyon érdekes volt olvasni a halálról, és az itt uralkodó istenekről, és a kolostorról is. Értékelést is írtunk róla a blogunkra. Azóta még sajnos nem sikerült elolvasnom a Sötét diadalt, de az idei évben szeretném végre bepótolni az elmaradásomat.

P: Kylie Scott: Lead - Szóló
Ezt a könyvet pont Indie-től kaptam most karácsonyra. ^-^ Az első rész várakozásainkkal ellentétben inkább pocsék volt, mint egy jó rocksztáros sztori. Pedig nagyon jól indult, tetszett a szituáció, amiben David és Ev keveredett, de sokkal eredetibbnek kellett volna ahhoz lenni, hogy szeretni tudjam. Véleményünket is megírtuk róla, itt. Majd a második részben Mal varázsütésre eltüntette a múlt rossz emlékeit, és igazi szárnyalás volt az ő történetét olvasni. Lehengerlő pasi, vicces, jóképű, bár sokszor kiszámíthatatlan. Az előzővel éles ellentétben, szinte kedvencként tudnám jellemezni és erről is írtunk nektek. Kíváncsian várom, mit tud nyújtani a Szólóban Jimmy. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése