2016. 09. 09.

Wendy Higgins: Unrest - borítóleleplezés

Író: Wendy Higgins
Cím: Unrest
Sorozat: Unknown 2.
Megjelenés: 2017. 02.16.
Fülszöveg: 
A sivatagban bolyongani azt jelenti, hogy nincs élelem és menedéket is nehéz találni, de Amber Tate és csapata nem akarja feladni. Azok után, hogy annyi szeretett dolgot szakított el tőluk brutálisan egy ismeretlen ellenség, aki a világukat a teljes pusztulás szélére sodorta.
A túlélés az elsődleges cél, de még fontosabb egy biztonságos menedéket találni, az őrzőik egyre kevésbé figyelnek és eddig elfolytott érzelmeik a felszínre kerülnek. Düh, bizonytalanság... vágy. Ilyen szűk körben, Amber, Rylen, Tater és Remy nem tudja kikerülni ezeket. Szembe kell nézni a múlttal, és a legsötétebb időkben a legerősebb a szenvedély.
Nyugtalanságban újra megrázták a világukat, amikor megtudják az igazságot a háborúval kapcsolatban, ami tönkretette az életüket. Azt hitték felfedhetik az ellenséget; helyette olyan veszélyekkel kerülnek szembe, amiről nem gondolták, hogy lehetséges.

Wendy Higgins neve szerintem a fiatalabb olvasóközönség számára ismert, Angyali gonosz trilógiáját már megjelentette a Maxim kiadó, igen rövid idő alatt, ám azóta kiderült, hogy bővül a sorozat. XD Viszont aggodalomra semmi ok, az a könyv is várható magyarul. Unknown sorozata nagyon új, idén jelent meg első része, melynek fülszövege nagyon érdekes volt, ezért figyeltem fel a borítóleleplezésre is.

Az alábbi linkeken előrendelhető a könyv:

B&N 



Egy nyereményjátékot is megosztok az első részhez, hátha akad külföldi olvasónk is, aki szeretne esélyt kapni. :)


Goodreads Book Giveaway

Unknown by Wendy Higgins

Unknown

by Wendy Higgins

Giveaway ends October 10, 2016.
See the giveaway details at Goodreads.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése