2016. 09. 28.

Gena Showalter: The Darkest Torment - kedvcsináló

Író: Gena Showalter
Cím: The Darkest Torment
Sorozat: Alvilág Urai 12.
Megjelenés:
 2016.11.22 (papírkönyv)
Fülszöveg:

A Bizalmatlanság Démona, Baden a halálba hajtott, évszázadokat töltött a purgatóriumban. Most visszatért, de mi ennek az ára? Kötődik az alvilág királyához, egy még sötétebb erőhöz, nem tud ellenállni mások érintésének… és gyorsan egy áruló bérgyilkossá változik, kontrolálatlan indulattal. A dolgok még rosszabbak lesznek, amikor a küldetés kudarcba fullad, és egy menyasszonnyal találja magát együtt, aki nem is az övé.
A híres kutyakiképzőt, Katarina Joelle-t, arra kényszerítették, hogy egy szörnyeteghez menjen, aki megvédi a szeretteit. Amikor a ceremónia után túszul ejti a könyörtelen, de gyönyörű Baden, két gonosz közötti háborúban találja magát – egy olyan védelmezővel, aki veszélyesebb, mint a szörnyek, akikre vadászik. Ellenségek, de egyikük se tud ellenállni a köztük fellángoló szenvedélynek… és nagyon hamar a szívük lesz a legnagyobb veszélyben.
De ahogy Baden egyre mélyebbre csúszik a szakadékban, meg kell tanítania szeretni… vagy elveszíti örökre.

Bár maga a könyv ne újdonság, de novemberben jelenik meg könyv formájában Gena Showalter Darkest Torment története. Szerdánként újabb kedvcsináló képeket láthattok majd Baden kötetéhez és ezen a héten mi is csatlakoztunk a megosztáshoz. :)

tdt-wow-mmp-banner

Az alábbi linkeken előrendelhetitek a könyvet:


tdt-teaser-3_paperback_edited-1
"Képes a szépség megszelídíteni a szörnyet?"

Add hozzá Goodreads-es várólistádhoz!



Gena Showalter a New York Times és az USA TODAY bestseller írója, nevéhez már több, mint ötven könyv kapcsolható, köztük a lenyűgöző Alvilág Urai, a Sötétség Angyalai és a White Rabbit Chronicles sorozat. Forró paranormális romantikus történeteke és letehetetlen ifjúsági regényeket ír. Oklahoma-ban ír családjával és kutya seregével. Ha többet szeretnél tudni, látogasd meg honlapját: genashowalter.com.  

Website | Twitter | Facebook | Goodreads

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése