2016. 08. 19.

Szülinapi nyereményjáték



Sziasztok! 

2016.08.18. kicsiny blogunk első születésnapja. Egy év alatt a látogatottságunk majdnem elérte a 30.000-et. Nagyon köszönjük, hogy ennyiszer jártatok nálunk!! :)

Ennek örömére újra nyereményjátékkal szeretnénk kedveskedni nektek, hol most négy könyvet is kisorsolunk a résztvevők között, On Sai: Apa, randizhatok egy lovaggal?, Kelly Oram: Csókelvonó kockáknak, Vivien Holloway: Végtelen horizont és Kiera Cass: A korona köteteket. A játék 08.18.-08.24.-e 12 óráig fog tartani. A lezárás után sorsoljuk a nyerteseket. 


Mik a feladatok?

- Kövess minket a Blogon
- Lájkold a Blog Facebook oldalát
- Válaszoljatok a kérdéseinkre a Rafflector dobozban
- Most vettük észre, hogy valamiért nem tette be az utolsó kérdést a rafflecopter doboz. A választott könyvet, hogy melyiket szeretnétek megnyerni kérlek küldjétek el emailben nekünk a konyvjelzoblog@gmail.com ra :)

Játék:
- A "feladat" most is betűkeresgélés lesz (mi megszerettük :D ). Júliusban és augusztusban 5 könyvről írtunk eddig értékelést, azokba rejtettük el a betűket, melyekből az egyik következő könyvértékelésünk szerzőjének nevét és címét lehet összeolvasni (a kezdőbetűink nem számítanak). 

További tudnivalók:
- a nyerteseket  e-mail-ben fogjuk értesíteni
- a nyerteseknek 3 napon belül válaszolnia kell a küldött üzenetre, ennek hiányában újra sorsolunk
- a nyereményeket postai úton juttatjuk el a nyertesnek és kizárólag magyarországi címre tudunk postázni

Sok sikert mindenkinek! :)


a Rafflecopter giveaway

3 megjegyzés:

  1. Köszi a lehetőséget.
    Remélem sikerült minden feladatot rendesen elvégezni. :) Leginkább a képek tetszenek a blogon. Nagyon szép és igényes ez a oldal. Most már legalább tudom, mit olvasgassak, ha unalom van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekünk is azok a kedvenceink! Annyira jól meg lehet ragadni vele az egész könyv hangulatát. Szeretjük csinálni. :)

      Törlés
    2. Pontosan. Tegnap nézegettem egy jó pár montázst. És tényleg le lehet ragadni, mert utána kíváncsi az ember a tartalomra is, nem csak a képekre. :) Szerintem mindenki így van ezzel.

      Törlés