2016. 06. 24.

Nalini Singh: Archangel's Heart - borító leleplezés

Író: Nalini Singh
Cím: Archangel's Heart

Sorozat: Angyali vadász 9.
Megjelenés: 2017.11.01.
Fülszöveg:
A világ egyik legördögibb arkangyala eltűnt. Senki se tudja, hogy Lijuan meghalt vagy a hosszú Alvást választott halhatatlanként. De a területei káoszba fordulnak a vámpírok vérszomja miatt, és egy titokzatos, ősi angyalrend, Luminata arra kéri a Tanácsot, hogy együtt találjanak megoldást a helyzetre.

Arkangyal szeretőjével és a Luminata kíséretével, a korábbi vadász, jelenlegi angyal Elena érzi, hogy semmi sem az, aminek látszik. Titkok visszhangoznak a kőfalakból és minél mélyebbre jut Elena, annál inkább belemerül a sötétségbe. De se Raphael, se Elena nincs felkészülve az elrejtett brutális igazságra - arra, ami mindent megváltoztat, amiről Elena azt hitte eddig, hogy ismer...

Semmi sem lesz már újra ugyanaz. 

Nalini Singh szívemhez nagyon közel álló Írónő. Sajnos hazánkban nem kapott elég figyelmet, pedig szerintem, aki elkezdi olvasni a könyveit, letenni se fogja tudni, mert beszippantanak a világok. Korábban az Egmont kiadó jelentette meg a könyveket, de miután kivonul Magyarországról, kérdéses lett a sorozatok sorsa. :( Azóta viszont már az Angyali vadász rajongók örülhetnek, mert a Könyvmolyképző átvette a sorozatot, úgyhogy most bátran reménykedhetünk, hogy előbb utóbb ezt az új, kilencedik részt is olvashatjuk magyarul. :)


Akik angolul is olvassák, már előrendelhetik: http://bit.ly/28P4Qel
Itt pedig a Goodreads listánkhoz lehet felvenni: http://bit.ly/GoodreadsArchangelsHeart

Az Írónőről:
nalini.jpg
Nalini Singh a New York Times és az USA Today bestseller írónak a nevéhez fűzhető a Mentál-Alakváltós, az Angyali vadász és a Rock Kiss sorozat. A gyönyörű Új-Zélandon él és dolgozik és a szenvedélye az írás.
Ha többet akarsz megtudni könyveiről, sok leírást és ingyenes rövid történeteket találhatsz a weblapján. A Vonzódás a Mentál-Alakváltós sorozat első kötete, míg az Angyali vadász az Angyalvérrel kezdődik. A Rock Kiss is sorozat, de könyvei önálló regényként is olvashatóak.


Elérhetőségek:  Website | Facebook | Twitter | Goodreads



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése