2016. 01. 30.

Kylie Scott: Lick – Taktus

Író: Kylie Scott
Cím: Lick - Taktus
Sorozat: Stage Dive 1.

Kiadó: Könyvmolyképző
Kiadás éve:
 2015.
Terjedelem:
  384 oldal
Fülszöveg:

Az ébredést Las Vegasban nem éppen így képzelte 
Evelyn Thomas úgy tervezte, hogy hatalmas bulival ünnepeli a 21. születésnapját Las Vegasban. Őrült nagy bulival. De a legvadabb álmaiban sem jutott volna eszébe, hogy másnap reggel a fürdőszoba padlóján ébred, élete legdurvább másnaposságával, mellette egy kimondhatatlanul vonzó, félmeztelen, tetovált férfi, és az ujján gyűrű, amelyben akkora gyémánt van, hogy King Kong is elismerően csettintene. Bár emlékezne rá, hogyan jutott el ide!

"Ha az ember lánya 21 éves, és nagy dolgokat akar még véghezvinni az életben, nem mehet feleségül vadidegenekhez Vegasban, még akkor sem, ha a szóban forgó vadidegen egy ennyire csodálatos pasi!"

Átbulizott éjszaka után teljes emlékezetkiesés… nos, elég zavaró lehet. :D El tudjuk ezt egyáltalán képzelni?
P: Igazából még egy egész kortynyi alkoholt se ittam egész életemben, úgyhogy még egy picit se tudom elképzelni ezt. :D De pont ez az egyik ok, hogy nem is vágyok az alkoholra és a másnaposságra, hogy nem szeretnék úgy ébredni, hogy nem is emlékszem az estére. Nagyon érdekes lehet ezt érezni, hogy hiába agyalsz, egyszerűen csak sötétség van. Ki tudja, mennyi
marhaságot csinálhat olyankor az ember. Na, igazából bele se akarok gondolni, az biztos, hogy én sose szeretnék így ébredni. :D
I: Sose voltam az a bulizós, alkoholizálós fajta :) Így magamról nem tudom elképzelni, hogy egyszer így járjak, és ilyen mélységbe kerüljek. A fülszöveg el olvasása után, nagyon kíváncsi volt arra az éjszakára. Ev példája is mutatja aki nem bírja az alkoholt az ne igyon, és tartson mértéket.

"A szerelem nem mindig sima és egyértelmű. Lehet fájdalmas és mocskos is. – mondta. – De ez nem azt jelenti, hogy ne ez lenne a legcsodálatosabb dolog, ami az emberrel történhet."

A kiadótól rubin pöttyöt kapott ez a könyv, egyet értünk ezzel? Hordozott a történet a műfajhoz kapcsolódó elemeket?
P: Az én fejemben a Rubin Pöttyös címke összekapcsolódott a new adult műfajjal, azon belül is az olyan szereplőkkel, akik múltjában valami tragédia volt. Egy ilyen könyvtől mindig érzelmi hullámvasutazást várok, megrázó jeleneteket, akár még könnyeket is. Itt semmi nem volt, még olyan se, amire rá lehetne ezt fogni. Ez egy teljesen sima, romantikus történet volt. Tudom, hogy a new adult a korosztály miatt is elkülönül, de nekem az nem elég. Szeretem a limonádé jellegű romantikus könyveket is, tehát egy olyannak is tudtam volna örülni, de ez annyira semmilyen volt, hogy egyszerűen nem tudtam kibékülni vele és sajnos ez inkább az „egynek elment” kategóriába tartozik nálam. Valószínűleg nem is fogok tudni teljesen normális értékelés összehozni, mert én szerettem volna jókat írni, olvasás közben annyira nem szenvedtem, de utólag csak a negatívumok jutnak eszembe. 
David (forrás)
I: Az első Rubin pöttyös könyv, ami csalódást okozott nekem :( Mindig nagy hatással tud rám lenni egy new adult történet. Itt még se sikerült elérnie nálam ezt a hatást, olyan semmilyennek éreztem az egészet. Az alapötlet jónak tűnt, csak valahogy még se lett jól kivitelezve. Szerintem sokkal több mindent ki lehetett volna hozni a történetből. Egy romantikus történet, amit megfűszereztek  a rock zenekarok világával. Kaptunk még benne, egy átlagos lányt, aki éli a mindennapi életét, de minden megváltozik, amikor egy átmulatott éjszaka után egy szexi pasi mellett ébred, egy gyűrűvel az ujján :) Még csak rövid ideje ismerik egymást, még se tudnak ellen állni a vonzalomnak, és a hirtelen frigyből el indul valami. Persze a dráma, és a veszekedés sem hiányzott itt sem. De valahogy ezek se voltak annyira magával ragadóak, hogy lendítsenek a történeteken.

"(…) már régen megtanultam, hogy az emberek nagy része nem illik semmilyen zárt kategóriába. Mindenkinek megvan a maga heppje."


Szexi pasik, akikért mindenki rajong, remek zene, folyamatos buli a sztárokkal az élet, kellhet ennél több? Mégis mi hiányzott a történetből?
P: Jól kezdődött azzal a reggellel, amikor David és Ev felébred egy átbulizott éjszaka után, de a lány nem emlékszik semmire. Pedig még össze is házasodtak. Önmagában ez még nagyon megfogott, nagyon érdekelt, hogy mik fognak később kiderülni, hogy mégis hogy találkoztak, hogy zajlott az egész éjszaka. Felvázoltam a fejemben egy cselekményt, ami nagyrészt stimmelt is. A páros átgondolja, hogy mibe is vágtak bele, tényleg ezt akarják, meg szép lassan megismerik jobban is egymást. Voltak aranyos jelenetek, ezt nem tagadom, de egyik szereplő se vett le a lábamról. Sőt, amit nem igazán tudtam feldolgozni, hogy egy
egynapos ismeretség után összeházasodtak, de másnapra már nem is szólnak egymáshoz, így egymás után enyhén szólva nagy a váltás. 20 lépést hátráltak az első után. Még a nagy veszekedés se lett normálisan kidolgozva, pedig az kicsit javított volna nálam az egész könyvön. Sokkal eredetibb, érdekesebb cselekmény kellett volna ahhoz, hogy ez egy szerethető történet legyen. Általában elég egy aranyos szerelmi történet, ahhoz, hogy szeressék az olvasók, de ahhoz tényleg legyen érdekes vagy legalább történjen valami érdekes a lapokon. Ez itt tulajdonképpen elmaradt.
I: Az én gondolataim csak azon a bizonyos éjszaka körül forogtak. Nagyon kíváncsi voltam mik is történtek, és mik vezettek a házasságig. Ehhez képes kis emlékfoszlányokat kaptam, és egy nagy káoszt. Nem tudtam teljesen át érezni a köztük lévő vonzalmat, voltak forró jelenetek, és aranyos helyzetek is, még valahogy nem tudtam megkedvelni a párosukat. Sőt külön se tettek rám mély benyomást. valahogy lehetett volna kidolgozottabb, és kisebb átmeneteke, több ismerkedés jobb lett volna benne. Sőt a legjobb dolog az lett volna, ha tényleg megtudunk minden részletet a házasságuk éjszakájáról. A béküléses rész, is annyira semmilyen se volt számomra. Káosz van a fejemben, így kérlek nézzétek el nekem, ha kicsit összeszedetlenre sikerült a véleményem :)

"A szerelemhez képest a barlangi búvárkodás, bázisugrás vagy a medvékkel való puszta kezes birkózás is sokkal jobb ötletnek tűnhet."

Ev jövőről szőtt álmai egy éjszaka alatt szertefoszlani látszanak, de David-nek se a legkönnyebb feldolgozni ezt a hirtelen döntést. Melyikük kezelte jobban a szituációt?
P: Ev az első pánik után már higgadtan tudta átgondolni a helyzetet, és szépen végig vette a lehetőségeket. Egy részeg házasság még nem a világ vége. De eléggé megnehezíti a helyzetet, hogy ha a „férjed” egy híres rock sztár, így sokkal nehezebb eltussolni a dolgokat. Davidnek kezdetben eszébe se jutott, hogy nem volt jó ötlet a házasság, de Evie reakciója után ő határolta el magát a lánytól. Ő volt az, aki jobban félt a következményektől, nem vágyott újabb csalódásra. És ő az, akinek kevésbé értettem a reakcióját. Túl hirtelen változott meg a hozzáállása, és nem éreztem teljesen megalapozottnak, hogy miért ennyire távolság tartó a
Ev (forrás)
lánnyal. Szerintem (bár mindenki máshogy gondolkozik), vagy egyből érvényteleníteni kell egy ilyen házasságot, vagy adni egy kis időt, hogy a felek jobban megismerjék egymást. Egy könyvben mindenképp utóbbinak kell következnie, hiszen rájuk csakis a boldog befejezés várhat.
Úgyhogy azt hiszem a lány állt jobban a dolgokhoz. 
I: Az elején David jobban kezelte a helyzetet, Ev pánikolt ami teljesen érthető. Egy éjszaka alatt felfordult az élete. Ilyen változásra még ő sem számított. A helyében én se lettem volna másképpen, főleg úgy, hogy semmire sem emlékszik a történtekből. Később amikor tudatosul benne a dolog, sokkal jobban tudja kezelni a helyzetet. aranyos volt, ahogy a házasságukhoz álltak, és ilyen rövid ismeretség után is úgy érezték meg kéne próbálni, ha már egyszer megtették ezt a lépést :) Az más tészta, hogy mind a kettőjük személyisége teljesen más, és az ismerkedős szakasz kihagyása miatt nem tudják melyiküknek milyen rigolyája is van. Veszekedésben, és erotikában sem szenvedünk hiányt. Egy könyvben el tudtam fogadni ezt a helyzetet, az életben már kicsit ferde szemmel néznék rá :)

A haja, az arca, a teste, a tetkók…mindez így együtt már nagyon sok volt. Még nem találták fel azt a felsőfokú melléknevet, ami ezt a pasit jellemezhette volna.


A Stage Dive zenekar melyik tagja keltette fel leginkább az érdeklődésünket? Mit gondolunk kinek a története lesz a legjobb?
P: Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy én akarom-e folytatni ezt a sorozatot. Ha mégis oda jutok, akkor azért nem tagadhatom, hogy Jimmy züllött életmódja is felkeltette a figyelmemet, hiszen az ilyen alapanyagból jó kis drámai történetet lehet megalkotni. Mégis inkább Mal könyvére vagyok picit jobban kíváncsi. Tetszett a karakter szókimondó, kedves, laza stílusa. Róla azt hiszem, szívesen olvasnék, ha mégis veszem a bátorságot és adok egy esélyt az Írónőnek, hiszen ebből az alapanyagból se tudott jó könyvet összehozni. 
I: Jelen pillanatban úgy gondolom, hanyagolom a sorozatot, nem érzem azt, hogy szívesen megismerném a többi tagot is. Ha mindenképpen választanom kéne akkor én is Mal-t választanám, ő volt a legszimpatikusabb mindenki közül.

"Az életnek nem kell logikusnak lennie."

Kedvenc jelenetem: 
P: A legelső fejezet volt a legjobb, ott még jól indult.
I: Evelyn fel ébred az átmulatott éjszaka után :)
Kedvenc szereplőm: 
P: Talán Mal.
I: Nem lett senki se kedvenc :/
Kinek ajánlom: 
P: Végül is, akik szeretik az ehhez hasonló rock sztáros történeteket, azoknak ez is tetszhet.
I: Egy próbát meg ér. Lehet, hogy másnak sokkal jobban fog tetszeni, így azt mondom, aki érdeklődik a könyv iránt, az olvassa el :)
Értékelésem: 
P: Annyira jól kezdődött, de aztán elvesztette minden varázsát, végül 3 jegygyűrűt tudok neki adni.
I: A fülszöveg alapján sokkal jobb történetre számítottam. Sokáig vacilláltam, mennyivel is jutalmazzam a végén...a döntésem meg született, és úgy gondolom 2,5 tetoválást kap tőlem.

Érdekesség: Külön műfajnak lehet tekinteni a zenészek szerelmi történeteiről szóló könyveket. Ezek nagyrészt egy kaptafára készülnek, de akinek bejön a stílus, érdemes más hasonlókat is elolvasni, ezért hoztunk nektek ilyen kategóriába sorolható magyar és angol könyveket is. :) Akár arra is kíváncsiak lennénk, hogy melyik angol könyv fülszövege fogott meg titeket a legjobban. :)

Magyar:
Író: Heidi McLaughlin
Cím: Forever My Girl - Örökké a csajom
Sorozat: Beaumont 1.
Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve:
 2013.
Terjedelem:
  384 oldal
Fülszöveg:

Sosem hittem volna, hogy rocksztár lesz belőlem. Az egész életem előre eltervezett volt. Futballozás a főiskolán. Bekerülni a Nemzeti Futball-ligába. Házasság a középiskolai szerelmemmel, majd boldogan élni, míg meg nem halok.
Mindkettőnk szívét összetörtem aznap, amikor közöltem vele, hogy elmegyek. Fiatal voltam. A magam szempontjából jó döntés volt, ám kettőnket illetően nem volt az. Lelkem bánatát zenében sírtam el, de őt soha nem feledtem. Az illatát… A mosolyát…
Most hazafelé tartok.
Tíz év telt el.
Remélem, képes leszek mindezt elmagyarázni neki ennyi idő után.
Még mindig utána sóvárgok. Ő az én örök szerelmem…


Író: Rachel Cohn - David Levithan
Cím: Nick és Norah végtelen éjszakája
Sorozat: önálló regény
Kiadó: Tilos az Á Könyvek
Kiadás éve:
 2015.
Terjedelem:
  190 oldal
Fülszöveg:

El tudod képzelni, hogy életed első szerelme a szakítás után megjelenik egy másik pasival a következő koncerteden? 
Amíg gondolkodsz, eláruljuk, mit tett Nick, a fellépő zenekar basszusgitárosa. Mielőtt még az excsaja odaért volna hozzá gratulálni a szuper jó koncerthez, megkért egy lányt a közönség soraiból, hogy legyen pár percre a barátnője. Nem tudhatja, kivel kezdett, de ki fog derülni. Mégpedig egyetlen pörgős éjszaka alatt! Vajon Norah és Nick útja tényleg csak egy csók erejéig keresztezi egymást? Vagy mit tartogat ez a zenés, hajnalig bulizós, egymás nyomában rohanós, végtelennek tűnő manhattani éjszaka Nick és Norah számára?


Író: Katie Ashley
Cím: A szív zenéje
Sorozat: Runaway Train 1.
Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve:
 2014.
Terjedelem:
  414 oldal
Fülszöveg:

Abby Renard számára a terv egyszerű volt: csatlakozik bátyjai zenekarához a nyári turnéjuk utolsó állomásán, és eldönti, készen áll-e arra, hogy reflektorfénybe kerüljön a csapat negyedik tagjaként. Na persze, arra nem számított, hogy rossz turnébuszra száll a Rock Nation-ön, és ezzel véletlenül a Runaway Train nőfaló énekese, Jake Slater ágyában köt ki. Amikor Jake azt hiszi, a lány az egyik rajongója, Abby hamar a tudomására hozza, hogy ő egyáltalán nem önszántából pottyant mellé.
Jake Slater nem gondolta volna, hogy az ágyába huppant angyal majd úgy áll ellen csáberejének, hogy az ágyékába térdel. Persze Abby a maga kóristalány kinézetével nem is esete Jake-nek. Így aztán a fiú – miután fogadást kötött a lánnyal, mely szerint egy hétig sem bírja ki velük a turnébuszon – még jobban meglepődik, mikor Abby mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa neki az ellenkezőjét. Ahogy azonban Jake élete kezd a feje tetejére állni, meglepetésére Abbyben igazi társra talál. Sosem találkozott még olyan lánnyal, akivel így beszélgethet, viccelődhet, vagy ami még ennél is fontosabb, akivel együtt zenélhet.
Ahogy a hét a végéhez közeledik, sem Abby, sem Jake nem áll készen az elválásra…
Vajon lehet-e közös jövője egy bűbájos countryénekesnőnek és a rock’n roll fenegyerekének?


Író: Abbi Glines
Cím: Te vagy nekem a levegő
Sorozat: Sea Breeze 1.
Kiadó: Maxim
Kiadás éve:
 2014.
Terjedelem:
  264 oldal
Fülszöveg:

A tengerparti kisvárosban, Sea Breeze-ben Sadie felfedezi, hogy a szenvedélynek semmi sem állhat az útjába. Felkavaró olvasmány a bestsellereiről híres Abbi Glinestól. Sadie White a nyári szünetben a tengerparton dolgozik, de nem holmi strandőrként. Mivel a mamája terhes, és nem hajlandó dolgozni, ezért helyette Sadie lesz az egyik közeli szigeten nyaraló gazdag család házvezetőnője. Amikor a család megérkezik a nyári vakációra, Sadie döbbenten látja, hogy a tulajdonos nem más, mint Jax Stone, a világ egyik legismertebb ifjú rockere. Ha Sadie egy mindennapi lány lenne – ha nem azzal telne az élete, hogy gondját viseli az anyjának, és rendben tartja az otthonukat –, akkor talán feldobná, hogy egy rocksztárnak dolgozhat. De nem ez a helyzet. Sadie-t nem izgatja a hírnév, ám Jax mégis vonzódik hozzá. A lány lenyűgözi, de a fiú küzd a vonzalom ellen. Jax világában a kapcsolatok nem működnek, és minél jobban kívánja Sadie-t, annál erősebb a meggyőződése, hogy a lány többet érdemelne. A nyár végére Jax rájön, Sadie nélkül lélegezni sem képes. Vajon a szerelem legyőzi a két világ közt tátongó szakadékot?


Író: Emily Snow
Cím: Elemésztve
Sorozat: Elemésztve 1.
Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve:
 2013.
Terjedelem:
  316 oldal
Fülszöveg:

Sienna hosszú idő után visszatér gyerekkora helyszínére, Nashville-be, mert a számára oly kedves otthon, ahol nagyanyja felnevelte, veszélybe került. A házat bármelyik pillanatban elveszíthetik, mert egy bírósági döntés miatt elárverezték.
Sienna Nashville-ben szembesül vele, hogy a ház új tulajdonosa nem más, mint az ünnepelt, szexi rocksztár, Lucas Wolfe.
Lucas fontos szereplője volt két éve az életének, ám a róla őrzött emlékek korántsem szépek. Az új találkozás lesújtja a lányt, csakhogy ezzel együtt felébred benne a végzetes vonzalom is a férfi iránt, amely sokkal erősebbnek bizonyul, mint Sienna hitte volna. Lucas üzleti ajánlattal áll elő egy alku formájában: ha a lány hajlandó mindenben az ő szabályai szerint játszani tíz napig, megmentheti a házat. Lucasnak azonban egyetlen cél lebeg a szeme előtt, ami mit sem változott régi találkozásuk óta: megkapni Siennát, és elérni, hogy a lányt eleméssze a szenvedély. Siennát szinte felőrli a dilemma: megadja-e magát az egyre ellenállhatatlanabb kísértésnek, vagy tartva magát a fogadalmához megmentse a házat, és ezzel közös boldogságukat nagyanyjával.
Lucas egyre eltökéltebben halad a célja felé, és Siennának fogytán van az ideje, hogy meghozza élete legfontosabb döntéseit…


Író: Olivia Cunning
Cím: Pengető ujjak
Sorozat: Turné 1.
Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve:
 2015.
Terjedelem:
  ? oldal
Fülszöveg:

Öt lenyűgöző srác, egy vonzó nő… és egy tüzes szerelem. Brian Sinclairnek a zene az élete, és az nem játék… Amikor az egyik legmenőbb metálzenekar szólógitárosában egy szerelmi csalódás miatt kialszik a dalszerzői szikra, csak bűnös szenvedélyekkel terhes éjszakák tudják felszabadítani a benne és az ujjaiban lakozó géniuszt… Myrna Evans az egyetlen, aki képes újrahangolni a gitárt… Amikor a szexi pszichológusnő turnézni indul a Sinners-szel, a zenekar minden tagja megpróbálja elcsábítani. Őt viszont kizárólag Brian érdekli… A két szerető olyan féktelenül vad és szenvedélyes húrokat pendít meg, amelyektől a banda a dicsőség hihetetlen magasságaiba emelkedik, és a bűn feneketlen mélységeibe zuhan…

Legfrissebb angol:
Író: Kennedy Ryan
Cím: My Soul to Keep
Sorozat: Soul 1.
Kiadás: 2015.11.16.
Fülszöveg:

Úgy tűnik sok mindent érdemes megtartani, még ha gyakran ez a legnehezebb dolog is...
KAI
Két dolog számított az életemben. Az anyukám és a zeném.


Anyát túl hamar vették el tőlem, és most csak a zene maradt. Ez lökött ki Georgia-ból Los Angeles-be, ahol a valóság és a fantázia közötti vonal csillog és elhalványul. Végre a saját utamat járom, a saját arculatomat alakítom ki. Nem engedhetem meg magamnak, hogy a zeneipar legfényesebb csillagába zúgjak bele. Nem most. Csak a zene maradt nekem, és szorosan tartom mindkét kezemben. Nem engedem el, még Rhyson Gray-ért se.
RHYSON
Csak egy dolog számított az életemben - a zene. Az egyetlen állandó, ez emelt engem a magasba, a legtöbb ember cask álmodik erről; ez az ajándék az ölembe hullott a születésemkor. Azt hittem, hogy ez elég. Azt hittem ez minden, amíg nem találkoztam Kai-jal. Most csak rá gondolok, mint egy dal, amit nem tudok kiverni a fejemből. Ha üldözőbe kell vennem, ha fel kell adnom mindent - meg fogom tenni. És ha végre az enyém lesz, nem fogom elengedni.


Író: Trudy Stiles
Cím: Epic Sins
Sorozat: Epic Fail 1.
Kiadás: 2015.11.04
Fülszöveg:

Garrett Armstrong, az Epic Fail szólógitárosa, nőcsábász és nem túl kedves fickó, nők bomlanak utána. Egy friss egy éjszakás kaland eléggé odavág, és teljesen felforgatja az életét. Szembe kell néznie a valósággal, amit sose várt. Sose akart.
Samantha Weston nem tud elmenekülni a fekete felhő elől, ami őt követi. Egy elmondhatatlan veszteségtől szenvedett tinédzserként és azóta már összeszedte magát. Amint az élete kezelhetővé kezdett válni, újabb tragikus esemény történt, arra kényszerítve őt, hogy hagyjon fel az egyetlen dologgal, amit fontosnak tart az életében.
Egy szívszorító szituáció hozza össze ezt az elképzelhetetlen párost. Kénytelenek szembenézni azokkal a dolgokkal, amik lehetetlennek tűnnek. Maga mögött tudja Sam hagyni a démonokat, amik kísértik? El tudja fogadni Garret a sorsot, amire megesküdött, hogy elkerüli?
Felül tudnak kerekedni a bűnökön, amik el akarják pusztítani őket vagy el fognak bukni?


Író: Melissa Toppen
Cím: Everything After
Sorozat: 
önálló regény
Kiadás: 2015.11.17.
Fülszöveg:

Az életet a pillanatok adják; apró darabkái az időnek.
A legtöbb tovaszáll, nincs jelentősége, míg egészen kevés képes arra, hogy megváltoztassa az egész folyamatot.
Pontosan ez az, amit próbáltam az eddig eltöltött 22 évemben elkerülni.
Mióta csak az eszemet tudom, az életem nyitott térkép volt; események sorozata, amit sorra pipáltam egy listáról. Minden feladat a következőhöz vezetett.
Ahova mentem, amit csináltam, és végül, akivé váltam.
Pontosan tudom, hogy mi lesz a következő lépésem.
Legalábbis azt hittem, hogy tudom, amíg Killian Adair fel nem forgatta az életemet.
Az Everything after frontembere, egy vadonatúj rock banda zavart a képbe; Killian megtestesíti egy rocksztárt. A kinézete miatt bomlanak utána a nők, csak egy dolog szexisebb a megjelenésénél, a szexi ír akcentusa. Kiszámíthatatlan és vad, Killian és én nem is lehetnénk különbözőbbek.
Egy pillantás és már tudtam, hogy gondban vagyok.
Néha csak ennyi kell ehhez.
Ez a vicces a pillanatokban; csupán egyetlen is képes megváltoztatni mindent...


Korábbi angol:
Író: Sasha Marshall
Cím: Guitar Face
Sorozat: 
Guitar Face 1.
Kiadás: 2015.05.29.
Fülszöveg:

Henley Hendrix 12 éves kora óta gitár tehetség, és a rock-and-roll világában töltötte egész életét. 22 éves korára ő lett a rock-and-roll királynője, és a szólóénekese/gitárosa az Abandones Shadow együttesnek. A nők olyanok akartak lenni, mint ő, és a férfiak egyszerűen csak őt akarták. Bekövetkezett egy tragédia és ő kisétált a zeneiparból négy évre. Négy évet töltött azzal, hogy megpróbálja összeszedni széthullott élete darabjait, majd szép lassan visszahúzta az egyetlen dolog, amit valaha szeretett, a zene és Jagger Carlyle.
Jagger a legszexisebb férfi a Földön, és a legnagyobb rock "rosszfiú", és minden nő ágyba akar bújni vele, míg minden pasi az ő helyében akar lenni. Jagger ráveszi, hogy turnézzon vele és bátyjának bandájával, a Broken Access-el. Újra a zenére koncentrál, és a srácra, akibe hatodikban belezúgott.
A turnét Henley múltbeli félelmei kísérik, és hogyan birkózik meg a zenei karrierrel. Vidám környezet veszi körül, és nagy szeretet, de a gazdagság és a hírnév nyomása túl nagy lesz a múltja miatt? Vajon a kamerák és nő, akivé válik túl sok lesz neki?

Író: Samantha Towel 
Cím: The Mighty Storm
Sorozat: 
The Storm 1.
Kiadás éve: 2012.
Fülszöveg:

Már 22 éve nem látta Tru Bennett Jake Wthers-t, egykori legjobb barátját és a srácot, akit valaha szeretett.
Jake Wethers, szexis, tele van tetoválásokkal és igazi rossz fiús énekese, és vezetője a Mighty Storm-nak, a világ egyik legnagyobb bandájának. Otthagyta Tru-t az összetört szívével, amikor Angliából Amerikába költözött a családjával, amikor 14 évesek voltak.
A magazin, ahol dolgozik elküldte, hogy készítsen interjút Jake-kel a zenei rovatukba, és egyikük se volt felkészülve, hogy azonnal szikrázni kezd a levegő, amikor újra találkoznak. Csak egy akadály áll azonnali érzéseik útjában - Will, aki Tru barátja már 2 éve.
Majd Jake olyan állásajánlatot tesz Tru-nak, amit nem tud visszautasítani - vele és a bandájával kellene utaznia a világban. De azzal, hogy elfogadja a munkát, Will-t is maga mögött kell hagynia, és turnézni az együttessel azt is jeleni, hogy túl sok időt kell Jake-kel töltenie.
Elég erős Tru ahhoz, hogy ellenálljon ennek a csábító rossz fiúnak, aki egyszer már elrabolta a szívét, vagy hajlandó mindent kockáztatni egy éjszakáért a világ leghírhedtebb nőcsábászáért?


Író: L.P. Maxa
Cím: Play Nice
Sorozat: 
The Devil's Share
Kiadás: 2015.07.01.
Fülszöveg:

A rock egy stadion. Bumm egy csaj. Megint. A Devil's Share fronténekese, Dash Conner bármit és bárkit megkaphat, akit akar - amíg nem találkozott Lexi Grant-tel.
PÉNZ. HÍRNÉV. WHISKEY. SZEX.
A Devil's Share fronténekeseként Dash Conner mindent megkapott, amit csak akart. Whiskey. Drogok. Pénz. Kivéve Lexi Grant. Mióta először gitárt fogott a kezébe, egy lány tulajdonképpen egy lány kéri, hogy udvaroljon neki. Egy esélyét, hogy vele legyen, Dash megtenné és még többet is.
Lexi Grant nem volt groupie. Csak mert a világ legnagyobb rock sztárja rámosolygott, még nem kell egyből ágyba bújnia vele - de szörnyen nehéz ellenállni annak a huncut mosolynak és azoknak a tetovált bicepszeknek. Egy este, ahol mindenki jól érzi magát, biztos nem árthat senkinek. Hacsak az az éjszaka nem elszakadt gumival végződik.
Lexi és Dash számára ez csak a kezdet. Adj hozzá egy túlzottan ragaszkodó pit bullt, egy eltűnt gitárost, egy házat tele diákszövetkezetes lányokkal, drogos ex-bandataggal és egy extrém Jäger verziót, és ez se nem a katasztrófa, de nem az igaz szerelem receptje.


Író: Jamie Shaw
Cím: Mayhem
Sorozat: 
Mayhem 1.
Kiadás: 2015.01.20.
Fülszöveg:

Amikor a friss elsőéves Rowan Michaels találkozik a gyönyörű, nagy reményű rock sztárral, Adam West-tel, tudja, hogy egy olyan játékos, mint ő, az utolsó, amire szüksége van, azután, hogy az ex-pasija összetörte a szívét. De nem tud másra gondolni, csak a turnébuszos csókjukra.
Az iskola első napján, Rowan megdöbben, amikor Adam beballag a francia órára. Hamarosan szerencsétlenül elbukik, és szeszélyből felajánlja, hogy korrepetálja őt. De Adam nem ismeri fel smink nélkül, szemüveges gólyaként, elég más, mint a gyönyörű és titokzatos "Peach", akivel a koncerten találkozott.
Egy vad hétvégi turnén a bandával, Rowan nem tud segíteni az édes srácnak eltemetni rocker énjét. Hiába tudja, hogy sose versenyezhet azokkal, akik mindig Adam lába előtt hevernek. Véget kell vetni a fájdalomnak... újra.
Adam csak Peach-re gondol, és amikor Rowan erre rájön, döntést hoz: barátok maradnak, hogy megvédje törékeny szívét... vagy felfedi az igazságot arról az éjszakáról és elismeri, hogy teljesen, reménytelenül beleszeretett.


Író: Shelby Rebecca
Cím: The Stage
Sorozat: 
Phoenix Rising 1.
Kiadás éve: 2014.
Fülszöveg:

Mia, a szent.
Kolton, a bűnös.
Kolton Royce tetovált, rossz fiús rock sztár a játék csúcsán.
Mia Phoenix túlságosan felelősségteljes 19 éves, aki a sztárság felé halad, mióta szüleit elvesztette egy tűzesetben.
Amikor Mia Kolton csapatánál köt ki egy új országos énekverseny után, a Stage, nem biztos benne, hogy őt magát vagy a hangját tartja szilárd irányítás alatt.
Miután Kolton különös érdeklődést mutat a boldogsága iránt, figyelmeztetik őket, hogy mindenféle kapcsolat tilos közöttük a képernyőn kívül. 
Azonban neki más elképzelései vannak.
Ő egy hamvaiból feléledő főnix, az egyetlen, aki megérti, hogy a hazugságok milyen fájdalmasak neki. Bár nem biztos benne, hogy megfelelő-e neki, de nem tudja távol tartani magát.
Minden bűnösnek van múltja. Minden szentnek van jövője. De a repedések pont rossz helyen vannak, vagy mélyebbek, mint gondolnák?

Író: Carian Cole
Cím: Storm
Sorozat: 
Ashes and Embers 1.
Kiadás éve: 2014.
Fülszöveg:

A vihar előtt csend...
Csendes nyugalomban éltem.
Hallottam a szél susogását, figyelmeztetett, azt mondta, tűnjek el az útból.
De nem tettem.
Esélyem se volt.
Szeszélyes időjárás és rossz útviszonyok, csapdában hagytak engem a hóvihar közepén egy vadidegennel. Egy pickup hátuljában. 48 őrjítő óra hosszára.
Az idegennek hosszú haja, tetoválásai és hullámzó izmai vannak.
Az idegennek őrülten szexi a hangja van és huncut mosolyától elolvadok.
Az idegen, aki a karjában tat, megnyugtat, és aztán olyan tüzet gyújt bennem, amit nem tudok eloltani. 
A Storm méltó név neki. Gyönyörű. Veszélyesen csábító. Viharos. Sötét. A hideg és a meleg összecsapása.
Megszokta, hogy mindent megkap, amit akar.
És most engem akar.
Egyesek üldözik a viharokat a gyönyörű izgalom miatt. Mi történik akkor, ha a vihar üldöz téged?


Író: Micaela Smeltzer
Cím: Last to Know
Sorozat: 
Willow Creek 1.
Kiadás éve: 2015.02.09.
Fülszöveg:

Csak egy srác volt.
És én csak egy lány.
De ha csak ennyi lenne, nem lenne elég érdekes a történet, ugye?
A feltörekvő banda, a Willow Creek visszatér szülővárosába a nyárra. A dobosnak, Maddox Wade-nek, ez a nyár azt jelenti, hogy zenét írhat és koncertezhet.
Nem volt a terv része, hogy szerelmes lesz.
Egy pillantás Emma Burke-re és a tervek már nem számítanak.
Emma csendes és őrzik. Még mindig fáj neki, hogy az apja 2 éve elhagyta. Nem akar megbízni Maddox-ban, de sötét hajával, parázslóan jó kinézetével, és fertőző mosolyával, lehetetlen ellenállni neki.
Maddox és Emma egy felejthetetlen nyarat töltenek el együtt és ez az első szerelmük.
Minden tökéletes... vagy legalábbis Emma azt hiszi.
Vannak dolgok, amikről nem tud, és amikor rájön az igazságra, minden összeomolhat, amit Maddox-szal felépítettek.
Senki se mondta, hogy a szerelem egyszerű, és számukra ez egyenesen lehetetlen.

Író: A. M. Madden
Cím: Back-Up
Sorozat: 
Back-Up 1.
Kiadás éve: 2013.
Fülszöveg:

ÚJ ROCK SZTÁR VAN A VÁROSBAN ÉS JACK LAIR-NAK HÍVJÁK...
Leila Marino legnagyobb álma, hogy rock sztár legyen. Egy szerencsés lehetőség folyamán egy meghallgatáson vehet részt egy feltörekvő rock együttessel, a Devil's Lair-ral. A banda felveszi Leila-t háttérénekesnek egy hónapra a stúdióba és turnézhat a szexi csapattal.

Jack egy igazi rock sztár... gyönyörű... szexi... egy sétáló orgazmus. Jack Lair a fronténekese a Devil's Lair-nak és az álma valóra válik, ahogy a csapat egyre sikeresebbé válik. Tökéletes életet él, és minden percét élvezik. Folyamatos hódításai kielégítik a libidóját, azt hiszi mindene megvan, amire szüksége van az életben... amíg meg nem érkezik Leila.
Jack nem készült fel a hirtelen vonzásra, ami Leila felé húzza, és küzd a tagadással, hogy a reakciója mögött nincs semmi különös. Leila az új főnökével való munkát kész kínszenvedésnek érzi. Mindketten úgy gondolják, hogy csak a barátság jöhet szóba.
Egy meghitt pillanat miatt összeomlik minden akaraterejük, és elkezdődik az erotikus kalandjuk. A szerelem az a bónusz, amire egyikük se számított. Ahogy közösen kezdik a turnét szakmailag és személyen is, az élet nem is lehetne jobb egy párnak. Amíg egy hiba Jack múltjából nem kezdi veszélyeztetni az új kapcsolatukat, és a tökéletes jövőjüket.

Író: Michelle A. Valentine
Cím: Rock the Heart
Sorozat: 
Black Falcon 1.
Kiadás éve: 2012.
Fülszöveg:

Az elmúlt négy évben, a jó kislány Lane megbánta, hogy szakított Noel Falcon-nal. Úgy gondolta, ésszerű volt, amikor azt mondta, hogy az álma, hogy rocksztár legyen, nem vezet sehova, de most, hogy egy rock-isten és az ő karrierje stagnál, milyen rossz volt ez. Amikor Noel felbérli a marketing céget, ahol Lane gyakornok, szembe kell vele újra néznie. Ha meg akarja tartani az állom munkáját a cégnél, felül kell emelkednie. Noel még mindig dühös rá, hogy összetörte a szívét.
Amikor Lane cége elküldi a lányt egy Black Falcon koncertre, hogy felkeltse Noel figyelmét, érzelmek száguldanak át rajta, abban a pillanatban, amikor meglátja őt és ráébred, mennyire eltávolodtak. De Noel számos gruopie-ja és beképzelt hozzáállása miatt Lane azt hiszi, már nem ugyanaz a srác, akit egykor szeretett - most úgy látszik, hogy nem akar mást, csak a testét. Majd miután Lane közli vele, hogy szüksége van rá, hogy megtartsa a munkáját, Noel arra kényszeríti, hogy tartson vele a turnén, ha meg akarja kapni.
Miután Lane vonakodva elfogadja Noel ajánlatát, hajlandó megtenni bármit, ami szükséges, hogy megtartsa őt, még ha ez azt is jeleni, hogy engednie kell a csábításnak. Lane hamar rájön, hogy veszélyes játékba csöppent és nem ő az egyetlen, aki játszik.


Író: Nina Levine
Cím: All Your Reason
Sorozat: 
Crave 1.
Kiadás: 2015.03.30.
Fülszöveg:

Amikor egy szívtipró találkozik egy golyótörővel, szikrák repülnek.
A rocksztár, Jett Vaughn, nem ellenzi a megállapodást, de még egy nő se kötötte le elég sokáig a figyelmét egy komoly kapcsolathoz. Ez volt egészen odáig, míg nem találkozik Presley Hart-tal. Magabiztos, önfejű és makacs. Az őrület határára vezeti, de nem tagadhatja, hogy milyen érzéseket vált ki belőle.

A pasi a szívét akarja, de a lány, csak a testét.
Presley nem ellenzi, hogy odaadja a szívét egy pasinak, de elég sok indoka van, hogy miért ne ő legyen az. Jett nem olyan ember, aki elfogad nemleges választ. Szembeszáll egymással Jett akarate és Presley indokai.



Író: Nalini Singh
Cím: Rock Addition
Sorozat: 
Rock Kiss 1.
Kiadás éve: 2014.
Fülszöveg:

Egy rossz fiú szexi, izmos, felnőtt csomagolásban megér egy kis kockázatot...
Molly Webster mindig a szabályokat követte. Egy csúnya botrány szétzúzta a gyerekkorát és a média reflektorfényébe helyzete, megfogadta, hogy hétköznapi életet fog élni. Semmi hírnév. Semmi illetlenség. Semmi fájdalom. Majd találkozik Zachary Fox-szal, a tetovált rossz fiús rock sztárral, akinek olyan a hangja, mint a whiskey és a bűn, és az érintése függőséget okoz.
Egy egy éjszakás kaland a Föld legdögösebb rock sztárjával, ennyinek kellett volna lennie… 
Fox fülled és veszélyes örömöket ígér, ez hízelgő Molly-nak, hogy egy éjszakából egy hónap legyen. Mindezek után, örökre el fog menni, az élete soha többé nem fogja keresztezni az övét. Szex és bűn és érzéki kényeztetés, melyek mindegyike határidőhöz van kötve. Semmi megkötés, semmi szabály. Túl későn jön rá Molly, hogy nem csak a teste tartozik Fox-hoz, hanem a szíve is...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése